Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Κinisis Aviation Ltd νέος γενικός αντιπρόσωπος της Adria Airways για την Κύπρο
Προσπάθειες προώθησης της Σλοβενίας για την καλοκαιρινή περίοδο 2010

Η Κinisis Aviation Ltd νέος γενικός αντιπρόσωπος της Adria Airways για την Κύπρο

H Adria Airways, ο κρατικός αερομεταφορέας της Σλοβενίας έχει επιλέξει την Κinisis Aviation Ltd, μέλος του οργανισμού Top Kinisis Travel Plc ως τον νέο γενικό αντιπρόσωπό της για την Κύπρο. […]

H Adria Airways, ο κρατικός αερομεταφορέας της Σλοβενίας έχει επιλέξει την Κinisis Aviation Ltd, μέλος του οργανισμού<...> Top Kinisis Travel Plc ως τον νέο γενικό αντιπρόσωπό της για την Κύπρο.

Ο εκτελεστικός πρόεδρος της Top Kinisis Travel plc, κ. Aκης Κελεπεσιης δήλωσε: “H συμφωνία μας με την Adria Airways μας χαροποιεί ιδιαίτερα και πιστεύομαι ότι θα μας βοηθήσει στον περαιτέρω μελλοντικό σχεδιασμό του οργανισμού μας. Είναι επίσης σημαντική, καθώς θεωρείται σαν μια ακόμη απόδειξη της εμπιστοσύνης που απολαμβάνει ο οργανισμός μας από τους συνεργάτες του, αλλά και από το επιβατικό και ταξιδιωτικό κοινό. Με τη νέα αυτή αντιπροσώπευση θα γίνουν διαρκείς προσπάθειες προώθησης της Σλοβενία ως ένας νέος ελκυστικός προορισμός για την καλοκαιρινή περίοδο 2010. Είμαστε βέβαιοι ότι οι σχέσεις που δημιουργούνται με την Adria Airways θα αναπτυχθούν περαιτέρω”.

Ο κ. Αντώνης Θεοδωρίδης, διευθυντής Πωλήσεων, Μάρκετινγκ και Αεροπορικών Εταιρειών, δήλωσε: “Πιστεύουμε ότι η νέα μας αντιπροσώπευση θα είναι η βάση για να εξελιχθούν και να αναπτυχθούν οι ήδη καλές σχέσεις και σε άλλους τομείς μεταξύ Κύπρου και της Σλοβενίας σε θέματα , τουρισμού και επενδύσεων. Η Αdria Airways είναι μια μοντέρνα και ραγδαία αναπτυσσόμενη αεροπορική Ευρωπαϊκή εταιρεία και δεν θα μπορούσε να μην έχει παρουσία στο ταξιδιωτικό κοινό της Κύπρου”.

Ο τουριστικός οργανισμός Top Kinisis Travel plc είναι επίσης ο γενικός αντιπρόσωπος στην Κύπρο για τις Continetal Airlines και Air Mamaysia, της MSC Cruises και των θεματικών πάρκων Disneyland Paris και Port Aventura στην Ισπανία. Τα ιδιόκτητα κεντρικά της γραφεία είναι στην Λευκωσία και εργοδοτει 95 άτομα σε 10 υποκαταστήματα στη Κύπρο. Είναι δημόσια εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου(ΧΑΚ) και θεωρείται ο μεγαλύτερος διοργανωτής εκδρομών εξωτερικού και συνεδρίων στην Κύπρο και πρώτος σε πωλήσεις αεροπορικών εισιτηρίων. Επίσης διαθέτει γραφεία στην Αθήνα και Νέα Υόρκη και έχει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών σε όλο τον κόσμο και λειτουργεί τa δικά της on-line systems taxidiamprosta.com και topkinisis.com

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024