Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΕταιρίεςΤέσσερις ξενοδοχεία, τέσσερα “Green Key” για την P.A.P Corp.
Το Astoria το μοναδικό ξενοδοχείο πόλης με Πράσινο Κλειδί στην Ελλάδα

Τέσσερις ξενοδοχεία, τέσσερα “Green Key” για την P.A.P Corp.

Η Εθνική Επιτροπή Κρίσεων του “Green Key” βράβευσε για το 2009-2010 και τα 4 ξενοδοχειακά συγκροτήματα της P.A.P Corp. (το μόλις ανακαινισμένο Αstoria Θεσσαλονίκης, το Alexander the Great beach στην […]

Η Εθνική Επιτροπή Κρίσεων του “Green Key” βράβευσε για το 2009-2010 και τα 4 ξενοδοχειακά συγκροτήματα της P.A.P Corp.<...> (το μόλις ανακαινισμένο Αstoria Θεσσαλονίκης, το Alexander the Great beach στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής και τα Agionissi Resort στην Αμολιανή και Xenia Ουρανούπολης).

Το “Green Key” είναι ένα διεθνές πρόγραμμα που απονέμει το σήμα οικολογικής ποιότητας –eco label- στις τουριστικές μονάδες οι οποίες υιοθετούν πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον.

Τα ξενοδοχεία της P.A.P Corp. στη Χαλκιδική βραβεύτηκαν με το “Green Key”, γιατί εδώ και χρόνια καλύπτουν όλα τα κριτήρια του προγράμματος, όπως περιβαλλοντική εκπαίδευση προς κάθε κατεύθυνση και περιβαλλοντική διαχείριση σε όλους τους τομείς -κατανάλωση ενέργειας, διαχείριση απορριμμάτων, κατανάλωση νερού, χρήση φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων προσωπικής καθαριότητας και απορρυπαντικών, ποιότητα τροφής και ποτών και μετατροπή των ελεύθερων χώρων σε χώρους πρασίνου.

Ειδικά το Astoria, που μόλις ανακαινίσθηκε, είναι το μοναδικό ξενοδοχείο πόλης με «Πράσινο κλειδί» στην Ελλάδα, διότι αποτελεί μια πρότυπη μονάδα περιβαλλοντικής διαχείρισης με ανεξάρτητες πηγές παραγωγής ηλεκτρισμού και ενέργειας.

Η ξενοδοχειακή οικογένεια P.A.P Corp. “χάρισε” 4 “Green Key” στην Ελλάδα, από τα 37 συνολικά που απονεμήθηκαν σε ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024