Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνElco 700ΥΑ – Η πλέον συμπαγής και αποδοτική λύση στην κουζίνα
Πολυχρηστικά μηχανήματα μαγειρικής της σειράς Elco 700ΥΑ

Elco 700ΥΑ – Η πλέον συμπαγής και αποδοτική λύση στην κουζίνα

Μηχανήματα Elco 700ΥΑ από την Electrolux Professional: η τέλεια επιλογή για τις μικρομεσαίες κουζίνες όπου χρειάζεται μια απλή αλλά και πολύ λειτουργική λύση: pubs και μπαρ, self service στις εκθέσεις, […]

Μηχανήματα Elco 700ΥΑ από την Electrolux Professional: η τέλεια επιλογή για τις μικρομεσαίες κουζίνες όπου χρειάζεται μια<...> απλή αλλά και πολύ λειτουργική λύση: pubs και μπαρ, self service στις εκθέσεις, υπερκαταστήματα, εστιατόρια εθνικών οδών, μικρά ξενοδοχεία και εστιατόρια καθώς και μικρές καντίνες προσωπικού

Η πολυχρηστικότητα είναι το σημαντικότερο χαρακτηριστικό των μηχανημάτων μαγειρικής της σειράς Elco 700ΥΑ. Επιλέξτε από τους 16 διαφορετικούς τρόπους μαγειρικής, αυτούς που χρειάζεστε:
– Οι επαγωγικές εστίες καθιστούν ταχύ και οικολογικό “green” τον τρόπο μαγειρικής, χωρίς περιττές εκπομπές θερμότητας και σπατάλες. Εξοικονομούν έως και 75% ενέργεια σε σχέση με τις εστίες αερίου, επειδή ενεργοποιούνται αυτόματα μόνο όταν τοποθετηθεί το σκεύος επάνω τους.
– Χάρη στην υψηλή ταχύτητά τους, οι πελάτες σας πάντοτε έχουν κορυφαία ποιότητα χωρίς να περιμένουν.
– Τα πλατώ εψήσεως είναι υποδειγματικά μηχανήματα άμεσης μαγειρικής για ψήσιμο κρεάτων, ψαρικών και λαχανικών, διατηρώντας παράλληλα τα αρώματά τους και τις γεύσεις τους.
– Tα γκριλλ – BBQ είναι ιδανικό για το τέλειο ψήσιμο barbeque με εξαιρετικά αποτελέσματα

Εκτός από τις συμπαγείς διαστάσεις της, η Elco 700YA ξεχωρίζει για την ανθεκτική στον χρόνο κατασκευή της, ώστε να καλύπτει και την πλέον υψηλή απαίτηση. Κατασκευάζεται από επιλεγμένους ανοξείδωτους χάλυβες, πάχους 1,5 χιλ.

Χάρη στην κορυφαία ποιότητα κατασκευής της, η νέα σειρά Elco 700YA, εγγυάται την μέγιστη παραγωγικότητα για πάντα. Όλα τα στοιχεία καθαρίζονται γρήγορα και εύκολα, χάρη στις πρεσσαριστές, ενιαίες, χωρίς συγκολλήσεις επιφάνειες, με στρογγυλεμένες γωνίες, χωρίς εξοχές και είναι πλήρως αδιαβροχοποιημένες. Η επεξεργασία τους γίνεται με laser, ώστε να μην δημιουργούνται ούτε τα ελάχιστα κενά μεταξύ τους, για να μην εισχωρούν σ’ αυτά ούτε οι υγρές ουσίες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024