Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνElco 900: Σχεδιασμένη και κατασκευασμένη για κορυφαίες αποδόσεις
Electrolux Professional

Elco 900: Σχεδιασμένη και κατασκευασμένη για κορυφαίες αποδόσεις

Ο υποδειγματικός σχεδιασμός και τα μοναδικά τεχνολογικά γνωρίσματα των μηχανημάτων της Elco 900 της Electrolux Professional εξασφαλίζουν στον χρήστη άριστα αποτελέσματα μαγειρικής και εξοπλισμό “απλό” και ασφαλή στη χρήση. Τα […]

Ο υποδειγματικός σχεδιασμός και τα μοναδικά τεχνολογικά γνωρίσματα των μηχανημάτων της Elco 900 της Electrolux Professional<...> εξασφαλίζουν στον χρήστη άριστα αποτελέσματα μαγειρικής και εξοπλισμό “απλό” και ασφαλή στη χρήση.

Τα πλεονεκτήματα του μπλοκ Elco 900 είναι:
– Επιφάνειες από ανοξείδωτο χάλυβα = απεριόριστη επαγγελματική αντοχή στο χρόνο
– 2 χιλ. πάχος επιφάνειας εργασίας = στιβαρότητα
– Ρομποτική συγκόλληση λέιζερ = τέλειο φινίρισμα
– Πλήκτρα αδιάβροχα = υγιεινή, ασφάλεια και αξιοπιστία
– Ενιαίες πρεσσαριστές επιφάνειες = ευκολία στον καθαρισμό

Μηχανήματα για όλες τις δουλειές. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 18 διαφορετικών τρόπων λειτουργίας:
– Αποκλειστικοί καυστήρες υψηλής απόδοσης τύπου “Φλόγας Aνθος”. Σας εξασφαλίζουν μέχρι και 30% εξοικονόμηση αερίου.
Χάρη στους καυστήρες υψηλής απόδοσης “Φλόγας Aνθος”, η φλόγα αυτό-προσαρμόζεται στη διάμετρο του σκεύους (10χ40 εκατ.), προκειμένου να αποφευχθεί απώλεια ενέργειας έξω από το σκεύος, με απώλεια στο περιβάλλον. Ο ακριβής έλεγχος της φλόγας παρέχει μόνο τόση ενέργεια όσο απαιτείται για το μαγείρεμα.
– Βραστήρας ζυμαρικών εξοπλισμένος με το σύστημα “Rapid”. Είναι το ιδανικό μηχάνημα για να μαγειρέψει οποιοδήποτε τύπο ζυμαρικών (ακόμη και ταυτόχρονα) χάρη στο ενσωματωμένο μπόίλερ και στο σύστημα απομάκρυνσης του νερού με αφρούς χωρίς να χρειάζεται να τους απομακρύνετε εσείς με το χέρι σας.
– Νέο πλατώ κατασκευασμένο με πρεσσαριστές στρογγυλεμένες γωνίες στην επιφάνεια μαγειρικής. Εξοπλισμένο με προστασία κατά του πιτσιλίσματος για αντοχή και υγιεινή χρήση.

Η συμβατότητα της Elco 700 YA και της Elco 900 καθιστά την εγκατάσταση πλάτη με πλάτη μεταξύ των δύο σειρών δυνατή και παρέχει την ιδανική λύση για υψηλή απόδοση σε περιορισμένους, μικρούς χώρους με ανάγκες μεγάλης παραγωγής.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024