Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςO γενικός διευθυντής της Etihad Airways στο Σικάγο
Εορτασμός της έναρξης πτήσεων της Etihad προς το Σικάγο

O γενικός διευθυντής της Etihad Airways στο Σικάγο

Ο James Hogan, γενικός διευθυντής της Etihad Airways και διευθυντικά στελέχη της αεροπορικής εταιρείας διοργάνωσαν και παρευρέθηκαν σε μία υψηλού επιπέδου εκδήλωση στο Σικάγο για τον εορτασμό της έναρξης πτήσεων […]

Ο James Hogan, γενικός διευθυντής της Etihad Airways και διευθυντικά στελέχη της αεροπορικής εταιρείας<...> διοργάνωσαν και παρευρέθηκαν σε μία υψηλού επιπέδου εκδήλωση στο Σικάγο για τον εορτασμό της έναρξης πτήσεων της Etihad προς την διάσημη “πόλη των ανέμων”.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Peninsula Hotel στo Σικάγο, ήταν το αποκορύφωμα μιας σειράς δραστηριοτήτων που λάμβαναν χώρα για μία ολόκληρη εβδομάδα και στόχευαν στην προώθηση του πιο πρόσφατου αμερικανικού προορισμού της αεροπορικής εταιρείας. Σε αυτές τις δραστηριότητες περιλαμβάνονταν συναντήσεις με το δήμαρχο της πόλης Richard Daley, με τον James Albaugh, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο των εμπορικών αερογραμμών Boeing, καθώς και με διακεκριμένα μέλη της Αραβικής επιχειρηματικής κοινότητας στην Αμερική.

Ο James Hogan δήλωσε: “Από την στιγμή της έναρξης των πτήσεων τον προηγούμενο μήνα, η Etihad Airways έλαβε ένα πολύ ζεστό καλωσόρισμα στο Σικάγο και είμαστε ενθουσιασμένοι με την ενίσχυση των ήδη δυνατών σχέσεων μας με το αεροδρόμιο OΆHare και με τις πολιτειακές και εμπορικές αρχές της πόλης”.

Την περασμένη εβδομάδα ο James Hogan ήταν ο βασικός ομιλητής στο γεύμα πού παρέθεσε το Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο του Aμπου Ντάμπι. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο James Hogan αναφέρθηκε στην αναπτυσσόμενη σχέση μεταξύ Σικάγο και Aμπου Ντάμπι και εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο η νέα υπηρεσία της Etihad θα επιφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Β.Αμερικής.

Η Etihad Airways ξεκίνησε τις πτήσεις της προς το Σικάγο της Αμερικής στις αρχές του Σεπτεμβρίου 2009, πραγματοποιώντας τρεις πτήσεις την εβδομάδα. Οι πτήσεις θα αυξηθούν σε έξι την εβδομάδα στις αρχές του Νοεμβρίου και από τις αρχές του 2010 θα πραγματοποιούνται καθημερινά.

Το Σικάγο είναι η τρίτη μεγαλύτερη αγορά της Β. Αμερικής για αεροπορικά ταξίδια προς τη Μ. Ανατολή και προς τις χώρες του Κόλπου, μετά τη Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον και η πολιτεία του Ιλινόις είναι η έδρα μιας εκ των μεγαλυτέρων Αραβο-Αμερικανικών κοινοτήτων στις ΗΠΑ, με πληθυσμό που ξεπερνά τους 240.000 κατοίκους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024