Τελευταία νέα
Ιδανική λύση για προετοιμασία φαγητών σε μεγάλες ποσότητες

Επαγγελματικοί βραστήρες thermaline της Electrolux

Οι επαγγελματικοί βραστήρες thermaline της Elexctrolux αποτελούν την ιδανική λύση για την προετοιμασία σούπας, κρέμας, πουρέ, ρυζιού, κ.λπ., σε μεγάλες ποσότητες διατηρώντας την άριστη ποιότητα. Το σύστημα θέρμανσης εξασφαλίζει μια […]

Οι επαγγελματικοί βραστήρες thermaline της Elexctrolux αποτελούν την ιδανική λύση για την προετοιμασία<...> σούπας, κρέμας, πουρέ, ρυζιού, κ.λπ., σε μεγάλες ποσότητες διατηρώντας την άριστη ποιότητα.

Το σύστημα θέρμανσης εξασφαλίζει μια ομοιόμορφη και γρήγορη κατανομή θερμότητας σε όλες τις επιφάνειες θέρμανσης. Αυτό το μοναδικό σύστημα εξασφαλίζει ότι όλες οι τροφές μαγειρεύονται στους ίδιους βαθμούς, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ακόμη και με μειωμένη ποσότητα τροφίμων, με σπουδαία αποτελέσματα μαγειρέματος.

Χάρη στο κλειστό σύστημα έμμεσης θέρμανσης δεν απαιτείται πλέον το συμπλήρωμα νερού στο διπλό χιτώνιο. Χάρη του αισθητήρα θερμοκρασίας που βρίσκεται σε μια χαμηλότερη θέση, επιτρέπεται η ακριβής μέτρηση ακόμη και με μικρά, χαμηλά επίπεδα υγρών φορτίων.

Ο νέος πίνακας χειρισμού και ελέγχου είναι απλός, εργονομικός και ορατός από οποιοδήποτε σημείο της κουζίνας (μεγάλες ενδείξεις ψηφίων). Είναι τοποθετημένος στην δεξιά κολώνα – στήλη του μηχανήματος μαζί με τα άλλα ηλεκτρονικά μέρη έτσι ώστε να είναι χωριστά από το υπόλοιπο του μηχανήματος (η σύνδεση νερού και ατμού είναι τοποθετημένες στην αριστερή κολώνα – στήλη) για να αποφευχθεί οποιαδήποτε διείσδυση νερού ή ατμού. Ο ηλεκτρικός μηχανισμός ανατροπής καθιστά την ανατροπή σίγουρη και εύκολη και λόγο της μεγάλης απόστασης μεταξύ του χείλους του βραστήρα και του πατώματος επιτρέπει στα υψηλά δοχεία – καζάνια να γεμίζονται πιο εύκολα. Το καπάκι είναι διπλής μόνωσης και απόλυτα ζυγισμένο ώστε να μένει σε κάθε θέση ανοιχτό και αυτό είναι επιθυμητό εξοικονομώντας έτσι ενέργεια και ταυτοχρόνως μειώνοντας εκπομπές θερμότητας.

Ο βραστήρας είναι προστατευμένος με το σύστημα αδιάβροχης προστασίας IPX6 και, σύμφωνα με την εταιρεία, οκτώ φορές πιο αδιάβροχος ενάντια στις υψηλές ρίψεις και πίεσης του νερού από κάθε άλλο της αγοράς. Η βαλβίδα ασφαλείας για την πίεση και το νέο αναπτυγμένο σύστημα εξαερισμού είναι ενσωματωμένα μέσα στις κολώνες – στήλες. Οι στρογγυλεμένες γωνίες και οι ομαλές επιφάνειες δε συγκρατούν υπόλοιπα τροφών στις άκρες του κάδου μαγειρικής. Το εξωτερικό περίβλημα και ο κάδος μαγειρικής είναι ερμητικά και απόλυτα σφραγισμένοι. Όλα αυτά συνδυασμένα με τη χωριστή θέση των ηλεκτρικών μερών από τη σύνδεση νερού, εγγυούνται μια εύκολη, γρήγορη, υγιεινή διαδικασία καθαρισμού με ασφάλεια, χωρίς αμφιβολίες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024