Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΠλούσιο το πρόγραμμα εκδηλώσεων στην 41η xenia
Στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo

Πλούσιο το πρόγραμμα εκδηλώσεων στην 41η xenia

Την Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2009, ανοίγει τις πύλες της η 41η διεθνής έκθεση ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού xenia στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”. Την ίδια ημέρα, […]

Την Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2009, ανοίγει τις πύλες της η 41η διεθνής έκθεση ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού xenia<...> στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”. Την ίδια ημέρα, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της xenia, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του εκθεσιακού κέντρου η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής.

Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, η “Τουριστική Αγορά” θα διοργανώσει forum με θέμα “Return On Investment, Ανταποδοτικές Επενδύσεις στον Τουρισμό”, στην αίθουσα εκδηλώσεων του εκθεσιακού. Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η μετάδοση και γέννηση θετικής και παραγωγικής αίσθησης και ενέργειας για την τουριστική δραστηριότητα στην Ελλάδα. Επιπρόσθετα, το forum αποσκοπεί στη διατήρηση της αισιοδοξίας στην τουριστική δραστηριότητα και στη διαμόρφωση ενός κλίματος που θα στηρίζει την άποψη ότι οι σωστές επενδύσεις, ακόμη και αυτήν την περίοδο, μπορούν να συντελέσουν σε μεγάλες αποδόσεις.

Στον ίδιο χώρο, τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το 4ο Forum του Συμβουλίου Ιδεών και Δράσης (ΣΙΔ) του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), με θέμα τις Ιατρικές Υπηρεσίες ως Πηγή Ζήτησης Τουριστικών Υπηρεσιών, Επιστήμη & Επιχειρηματικότητα: Συμμαχίες & Συνεργασίες. Εισηγητές στο forum θα είναι εξειδικευμένοι επιστήμονες και επιχειρηματίες του τουρισμού και της ιατρικής, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό και θα παρουσιάσουν με συγκεκριμένα case studies τη διασύνδεση των ιατρικών υπηρεσιών με την τουριστική επιχειρηματικότητα, ενώ πάνελ εμπειρογνωμόνων θα αναπτύξει σχετική συζήτηση. Τα θέματα, που θα παρουσιαστούν, είναι τα ακόλουθα: Αναγεννητική Ιατρική, Υποβοηθούμενη Γονιμοποίηση, Πλαστική/ Κοσμητική Χειρουργική, Αιμοκάθαρση, Διόρθωση της Όρασης, Φυσική Αποκατάσταση & Αποθεραπεία, Οδοντιατρικός Τουρισμός. Το forum απευθύνεται σε επενδυτές, επιχειρηματίες, ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων και σε όλους όσοι επιθυμούν να έχουν ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση των εξελίξεων για την ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας.

Όπως κάθε χρόνο, εξάλλου, η xenia θα απονείμει τιμητικές διακρίσεις σε προσωπικότητες, που με το έργο τους συμβάλουν στην αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού και στην προβολή της χώρας στο εξωτερικό. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 23 Νοεμβρίου στο Divani Caravel Hotel. Τιμώμενα πρόσωπα θα είναι ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ζακύνθου κ.κ. Χρυσόστομος, ο οποίος διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού στη χώρα μας, κυρίως από την αγορά της Ρωσίας, o καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος, ο οποίος, μετά από πολυετή προσπάθεια, ξεκινά το 2010 τη μεγάλη τουριστική επένδυση Costa Navarino στην περιοχή της Πύλου Μεσσηνίας και ο Θεόδωρος Βασιλάκης, αντιπρόεδρος του ΣΕΤΕ και ιδρυτής του ομώνυμο ομίλου, που με τη δραστηριότητα του τόσο στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων όσο και των αερομεταφορών, συνέβαλε και συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

Η 41η xenia, θα δώσει ξανά τη δυνατότητα στους τουριστικούς επιχειρηματίες για άμεση ενημέρωση γύρω από τις νέες τάσεις στα προϊόντα και υπηρεσίες, που θα παρουσιάσουν στην έκθεση οι κορυφαίοι προμηθευτές ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού.

Χορηγοί της 41ης xenia είναι το Yπουργείο Πολιτισμού & Τουρισμού, ο ΕΟΤ και η Eurobank EFG.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024