Τελευταία νέα
Ενα πιο πράσινο μέλλον στη μαζική εστίαση

Η καινοτόμος Electrolux στη συνδιάσκεψη του FCSI

Η Electrolux Professional παρουσίασε το grill υψηλής ταχύτητας HSG Panini στη συνδιάσκεψη του “Foodservice Consultants Society International” στο Μαρακές, από 15 έως 17 Οκτωβρίου. Το θέμα της συνδιάσκεψης ήταν η […]

Η Electrolux Professional παρουσίασε το grill υψηλής ταχύτητας HSG Panini στη συνδιάσκεψη του<...> “Foodservice Consultants Society International” στο Μαρακές, από 15 έως 17 Οκτωβρίου. Το θέμα της συνδιάσκεψης ήταν η καινοτομία στο χώρο της εστίασης. Η Electrolux Professional είχε ηγετικό ρόλο ως χορηγός και ομιλητής.

Το Foodservice Consultants Society International (FCSI) ιδρύθηκε στα μέσα της δεκαετίας του `50. Είναι μια οργάνωση υψηλού κύρους και εκτίμησης που προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σχεδιασμού και διαχείρισης στο τομέα της μαζικής εστίασης σε παγκόσμιο επίπεδο. Μετά από την παγκόσμια συνδιάσκεψη του FCSI στο Πεκίνο της Κίνας τον Οκτώβριο του 2008, όπου συζητήθηκε ο παγκόσμιος αντίκτυπος της ικανότητας υποστήριξης στο χώρο της μαζικής εστίασης, και μετά από τη συνδιάσκεψη του τμήματος FCSI Asia Pacific στο Νέο Δελχί της Ινδίας τον Μάρτιο του 2009, κατά τη διάρκεια της οποίας η βιομηχανία δεσμεύτηκε για “ένα πιο πράσινο μέλλον στη μαζική εστίαση”, η Electrolux Professional είχε για άλλη μια φορά έναν ηγετικό ρόλο στη συνδιάσκεψη του FCSI που πραγματοποιήθηκε στο Μαρόκο.

Ως χορηγός του FCSI EAME και εστιάζοντας στην “Καινοτομία – το κλειδί για το μέλλον”, η Electrolux Professional (Foodservice) έδειξε τις πιο πρόσφατες εξελίξεις, τις καινοτομίες και τις τεχνολογίες της.

Εκτός από την παρουσίαση της Electrolux Professional σε αυτές τις συνεδριάσεις, η Electrolux Chefs Academy χρησιμοποίησε μια γωνία-επίδειξης αφιερωμένη στο grill υψηλής ταχύτητας HSG Panini. Ήταν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πώς ένα καινοτόμο προϊόν μπορεί να “ξεσηκώσει” τη βιομηχανία της μαζικής εστίασης. Το grill υψηλής ταχύτητας HSG Panini χαμηλώνει τα χρονικά εμπόδια για την προετοιμασία τέλεια ψημένων σάντουιτς σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα με τα καλύτερα ποιοτικά αποτελέσματα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024