Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΔιημερίδα για την πράσινη ανάπτυξη και τον τουρισμό στο Πήλιο
Η εταιρεία Σουλιώτης χορηγός και εκθέτης

Διημερίδα για την πράσινη ανάπτυξη και τον τουρισμό στο Πήλιο

Η εταιρεία επαγγελματικού εξοπλισμού Σουλιώτης, αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την κεντρική Ελλάδα των προϊόντων Electrolux, συμμετείχε με επιτυχία ως εκθέτης και χορηγός στη διημερίδα “Πράσινη Ανάπτυξη και Τουρισμός”, που διοργάνωσε το […]

Η εταιρεία επαγγελματικού εξοπλισμού Σουλιώτης, αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την κεντρική Ελλάδα των προϊόντων<...> Electrolux, συμμετείχε με επιτυχία ως εκθέτης και χορηγός στη διημερίδα “Πράσινη Ανάπτυξη και Τουρισμός”, που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, στην Αργαλαστή Πηλίου υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Στο ενημερωτικό μέρος της διημερίδας συμμετείχαν ως εισηγητές μεταξύ άλλων ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης, η υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πειραιά, κα Γεωργία Ζούνη και ο σύμβουλος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας μέλος του ΔΣ της ΕΕΔΕΛ, κ. Τάσος Γούσιος. Αναπτύχθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τις συνθήκες αειφόρου ανάπτυξης, καθώς και σύγχρονες πρακτικές Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας για την προώθηση της περιοχής.

Την εκδήλωση επισκέφθηκαν επιχειρηματίες και φορείς της περιοχής, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ποιότητα της διοργάνωσης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024