Τελευταία νέα

Ψύξη green&fresh της Electrolux Professional

Τα μηχανήματα ψύξης για βαριά επαγγελματική χρήση της Electrolux, είναι μια πλήρης σειρά μηχανημάτων συντήρησης τροφίμων και παρέχουν οφέλη μέσα από τις αποδόσεις τους στους ιδιοκτήτες τους. Η σειρά είναι […]

Τα μηχανήματα ψύξης για βαριά επαγγελματική χρήση της Electrolux, είναι μια πλήρης σειρά μηχανημάτων συντήρησης τροφίμων<...> και παρέχουν οφέλη μέσα από τις αποδόσεις τους στους ιδιοκτήτες τους. Η σειρά είναι καινοτόμος τόσο στο σχεδιασμό όσο και στη τεχνολογία και παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση για οποιοδήποτε τύπο επιχείρησης.

Με τα μηχανήματα ψύξης για βαριά επαγγελματική χρήση της Electrolux ελαττώνετε το ποσό του λογαριασμού του ηλεκτρικού κατά 50% και ταυτοχρόνως μειώνετε την μόλυνση στο περιβάλλον.

Αυτό είναι δυνατό χάρη στη μόνωση από κυκλοπεντάνιο και του Frost Watch Control: Η λειτουργία ελέγχου ψύξης (Frost Watch Control) εξοικονομεί ενέργεια κάνοντας απόψυξη μόνο όταν χρειάζεται, χάρη στον κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αλγόριθμο (αριθμός διπλώματος ευρεσιτεχνίας: ΕU 1070925) που διαμορφώνει τις πληροφορίες είτε από τους 4 αισθητήρες, είτε από την ενσωματωμένη μνήμη (αριθμός ανοιγμάτων πόρτας, διάρκεια ανοίγματος πόρτας) μειώνοντας έτσι τον αριθμό απαιτούμενων κύκλων απόψυξης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024