Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΣτυλ και λειτουργικότητα με τις υπογραφές Teuco και Jean-Michel Wilmotte
Ολοκληρωμένη ιδέα για το μπάνιο

Στυλ και λειτουργικότητα με τις υπογραφές Teuco και Jean-Michel Wilmotte

Η Teuco ανέθεσε στον πρωτοπόρο Γάλλο αρχιτέκτονα και σχεδιαστή Jean Michel Wilmotte να σχεδιάσει την πρώτη ολοκληρωμένη συλλογή για το μπάνιο. Η συλλογή περιλαμβάνει μια σειρά από κομψές, συντονισμένες, καθαρές […]

Η Teuco ανέθεσε στον πρωτοπόρο Γάλλο αρχιτέκτονα και σχεδιαστή Jean Michel Wilmotte να σχεδιάσει την πρώτη ολοκληρωμένη<...> συλλογή για το μπάνιο. Η συλλογή περιλαμβάνει μια σειρά από κομψές, συντονισμένες, καθαρές γραμμές.

Η πρώτη συνεργασία της Teuco με το φημισμένο αρχιτέκτονα πραγματοποιήθηκε ένα χρόνο πριν κατά την διάρκεια της Έκθεσης Επίπλου 2008, στο Μιλάνο όπου εκεί έδωσε την προσωπική του ερμηνεία για το Duralight. Έμπνευση του Jean Michel Wilmotte για την συλλογή αυτή αποτέλεσε η φύση και η ιδέα του τρεχούμενου νερού στη φυσική ροή του πριν να εξαφανιστεί κάτω από τους βράχους. Στην πραγματικότητα, το χαρακτηριστικό γνώρισμα της συλλογής είναι μια πλάκα χρωμίου τοποθετημένη μέσα στο αυλάκι που δημιουργείται από το υλικό σε κάθε στοιχείο, ένα χαρακτηριστικό που θυμίζει τις παλιές πέτρινες μπανιέρες και επιβεβαιώνει την ισχυρή ταυτότητα και τη φήμη της συλλογής.

Στην προσπάθεια της να προσφέρει στον καταναλωτή την μέγιστη ευελιξία, η συλλογή αυτή ακολουθεί τη φιλοσοφία του mix-and-match συνδυάζοντας την υψηλή αρχιτεκτονική με την κατασκευαστική τεχνογνωσία και τεχνολογία της Teuco. Το αποτέλεσμα φαντάζει ιδανικό: μια συλλογή που συνδυάζει την ευεξία, την αισθητική και τη λειτουργικότητα σύμφωνα με τις ανάγκες του κοινού της.

Οι ευρύχωρες και εργονομικές ακρυλικές μπανιέρες μπορούν να διατεθούν σε ένα ευρύ φάσμα διαστάσεων (160 x 70cm, 170 x 70cm, 170 x 75cm, 180 x 80cm) δίνοντας την ευκαιρία να επιλογής υδρομασάζ. Οι επιλογές που παρέχει το σύστημα υδρομασάζ ποικίλουν μεταξύ των Βασικών που περιλαμβάνουν μοντέλα με κουμπιά ελέγχου σε οθόνη αφής, εκείνα τα οποία περιλαμβάνουν το σύστημα Hydrosilence. Τέλος, υπάρχει και το σύστημα Hydrosonic, το οποίο προσθέτει τη δράση των υπερήχων στην αθόρυβη μπανιέρα υδρομασάζ. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής συστήματος Xρωματοθεραπείας για οποιονδήποτε θέλει να δημιουργήσει ατμόσφαιρα στο νερό. Μέσα από την επιλογή 8 διαφορετικών χρωμάτων, τα οποία μπορούν να ακολουθούν ή το κυκλικό πρόγραμμα ή μια συγκεκριμένη ρύθμιση, έχουν ως στόχο να κάνουν ακόμη πιο απολαυστική την εμπειρία αυτή.

Μια ακόμη σημαντική καινοτομία αποτελεί η μέγιστη ευελιξία των προϊόντων της Teuco, τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε χώρο. Εκτός από τις ακρυλικές βάσεις ντους, υπάρχουν και εκείνες οι οποίες είναι κατασκευασμένες από ξύλο (δρυς, επίστρωση δρυ και φινίρισμα από ξύλο τηκ) με ή χωρίς περίβλημα, χρησιμοποιώντας είτε κρύσταλλο, είτε Duralight ικανοποιώντας κάθε είδους αισθητικών προτιμήσεων.

Δυνατότητα ακόμη περισσότερων επιλογών παρέχουν οι ακρυλικές Βάσεις Ντους, οι οποίες δημιουργούν μια εσωτερική «κοιλότητα» που τις καθιστά κατάλληλες για τοποθέτηση ακόμη και στην περίπτωση μεγαλύτερων διαστάσεων ντους. Προσφέρουν μέγιστη ευελιξία και μπορούν να εντοιχιστούν, είτε στο πάτωμα, είτε πάνω σε αυτό. Είναι διαθέσιμες σε διάφορα μεγέθη (80x80cm, 90x70cm, 90x90cm, 100x80cm, 120x80cm και 140x80cm) έτοιμες να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις του κοινού της.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024