Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΧωρίς προβλήματα η πρόσβαση στα χιονοδρομικά κέντρα της Μακεδονίας
Αλυσίδες απαιτούνται μόνο στο νομό Φλώρινας

Χωρίς προβλήματα η πρόσβαση στα χιονοδρομικά κέντρα της Μακεδονίας

Χωρίς προβλήματα γίνεται η πρόσβαση των οχημάτων στα χιονοδρομικά κέντρα της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας. Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, ανοιχτοί είναι οι δρόμοι από την Aρνισσα, τον Aγιο Αθανάσιο και την Κερασιά προς το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας (Καϊμάκτσαλαν),…

Χωρίς προβλήματα γίνεται η πρόσβαση των οχημάτων στα χιονοδρομικά κέντρα της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας.<...> Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, ανοιχτοί είναι οι δρόμοι από την Aρνισσα, τον Aγιο Αθανάσιο και την Κερασιά προς το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας (Καϊμάκτσαλαν), ενώ χωρίς προβλήματα γίνεται η πρόσβαση των οχημάτων στο εθνικό χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου, από τη Βέροια και τη Νάουσα.

Χωρίς προβλήματα κινούνται τα αυτοκίνητα προς το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια, στο όρος Βέρμιο. Ομαλή είναι η πρόσβαση των οχημάτων προς το χιονοδρομικό κέντρο Λαϊλιάς, στο νομό Σερρών, αλλά και προς το χιονοδρομικό της Βασιλίτσας, στο νομό Γρεβενών. Όμως, αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων μέσω Βιτσίου, στο νομό της Φλώρινας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024