Τελευταία νέα
Νέο, εργονομικό μοντέλο ντους-μπανιέρας από την Teuco

Teuco 383 συνδυασμός ντους – μπανιέρας

Το νέο μοντέλο 383, ένας συνδυασμός ντους-μπανιέρας, αποτελεί ένα προϊόν που ικανοποιεί τις ανάγκες όλων των μελών της οικογένειας ταυτόχρονα, ενώ προσαρμόζεται καθώς οι ανάγκες αυτές αλλάζουν με το πέρασμα […]

Το νέο μοντέλο 383, ένας συνδυασμός ντους-μπανιέρας, αποτελεί ένα προϊόν που ικανοποιεί τις ανάγκες όλων των μελών της οικογένειας<...> ταυτόχρονα, ενώ προσαρμόζεται καθώς οι ανάγκες αυτές αλλάζουν με το πέρασμα του χρόνου. Παιδιά, ενήλικες, ηλικιωμένοι: όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν εύκολα τη μπανιέρα και το ντους ανά πάσα στιγμή.

Το μοντέλο 383 προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό ντους-μπανιέρας που είναι ασφαλής και άνετος, καθώς, σε αντίθεση με άλλα προϊόντα που συνδυάζουν ντους και μπανιέρα, οι χρήστες μπαίνουν στο ντους χωρίς να χρειάζεται να σκαρφαλώσουν στην μπανιέρα. Ουσιαστικά, διαθέτει μια κανονική πόρτα με φάρδος μεγαλύτερο των 50 cm και ένα μικρό σκαλί (13 cm) ως μέσο πρόσβασης για να απολαύσετε το ντους ή το μπάνιο σας. Η πόρτα ανοίγει προς τα μέσα, παρέχοντας πρόσβαση στον ευρύχωρο και άνετο χώρο του ντους. Μια ευκολόχρηστη, μεγάλου μήκους χειρολαβή, εξοπλισμένη με μηχανικό σύστημα μπλοκαρίσματος, εμποδίζει επίσης το τυχαίο άνοιγμα της πόρτας.

Εξοπλισμένο με ένα ευρύχωρο και άνετο κάθισμα, το νέο αυτό μοντέλο ντους-μπανιέρας επιτρέπει στο χρήστη, εάν είναι απαραίτητο, να κάνει ντους ενώ είναι καθισμένος κατά τρόπο πρακτικό και ασφαλή. Προσφέρει απόλυτη ευκολία στη χρήση καθώς και ευελιξία, χάρη στη δυνατότητα εξοπλισμού του χώρου ντους με ειδική βρύση και με ένα χώρο αποθήκευσης για μπουρνούζια, πέραν της χειρολαβής στον τοίχο που διευκολύνει τις κινήσεις ενώ παρέχει ασφάλεια.

Η μεγάλη μπανιέρα, η οποία διαθέτει επίσης μαξιλαράκι, είναι εξοπλισμένη με το σύστημα Hydrosilence, το καινοτόμο σύστημα της Teuco που εξαλείφει όλους τους θορύβους και τις δονήσεις που συνήθως υπάρχουν στα συστήματα υδρομασάζ, έτσι ώστε ο χαλαρωτικός ήχος του κινούμενου νερού να μεταμορφώνει τη μπανιέρα σε έναν ιδανικό χώρο στον οποίο μπορείτε να αφεθείτε στην απόλαυση ενός χαλαρωτικού και απόλυτα αναζωογονητικού μπάνιου.

Πρακτικό από κάθε άποψη, το νέο μοντέλο ντους-μπανιέρας είναι εξαιρετικά εργονομικό, εύκολο στη χρήση για οποιονδήποτε βρίσκεται μέσα, ενώ επιτρέπει παράλληλα την παροχή βοήθειας από έξω, εάν χρειαστεί, και επιπλέον, καθαρίζεται πολύ εύκολα.

Η άνεση και η εργονομία συνδυάζονται με την αισθητική και τη δυνατότητα προσαρμογής. Υπάρχει, επίσης, δυνατότητα επικάλυψης του εμπρόσθιου panel του μοντέλου ντους-μπανιέρας 383 έτσι ώστε να προσαρμοστεί το προϊόν και να ενσωματωθεί απόλυτα στον περιβάλλοντα χώρο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024