Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣτην αγορά του τουρισμού πολυτελείας της Ρωσίας στοχεύει το δεύτερο roadshow της DTS Ltd
Russian Luxury Travel Roadshow 2010

Στην αγορά του τουρισμού πολυτελείας της Ρωσίας στοχεύει το δεύτερο roadshow της DTS Ltd

Μετά από τη διοργάνωση του πρώτου B2B Roadshow στις Σκανδιναβικές χώρες, που έκλεισε πλέον τις θέσεις του, η DTS Ltd θυγατρική της Travel Media Applications προχωράει στη διοργάνωση του δεύτερου κατά σειρά για το 2010 στη Ρωσία με στόχο τον τουρισμό πολυτελείας…

Μετά από τη διοργάνωση του πρώτου B2B Roadshow στις Σκανδιναβικές χώρες, που έκλεισε πλέον τις θέσεις του, η DTS Ltd θυγατρική<...> της Travel Media Applications προχωράει στη διοργάνωση του δεύτερου κατά σειρά για το 2010 στη Ρωσία με στόχο τον τουρισμό πολυτελείας.

To Russian Luxury Travel Roadshow θα περιλαμβάνει δύο workshops, στις 12 Απριλίου στην Αγία Πετρούπολη και στις 13 Απριλίου στη Μόσχα με συμμετέχοντες τουριστικές εταιρείες από την Ελλάδα και την Κύπρο οι οποίες ενδιαφέρονται να συναντήσουν και να συνάψουν συνεργασίες με “Luxury Travel Buyers”.

Η Ρωσική Αγορά

Όσον αφορά την αχανή αυτή αγορά οι ελληνικές προσπάθειες έχουν επικεντρωθεί κυρίως στο κοινό της Μόσχας (και όχι άδικα, καθώς η Μόσχα είναι η δεύτερη πόλη στον κόσμο σε αριθμό εκατομμυριούχων, μετά τη Νέα Υόρκη) και δευτερευόντως στην Αγία Πετρούπολη.

Πέραν αυτών, ωστόσο, υπάρχουν 11 ακόμα μεγάλες πόλεις ή περιοχές με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς μπορεί να μην είναι πληθυσμιακά τόσο μεγάλες αλλά συγκεντρώνουν ένα συνολικά μεγάλο όγκο ταξιδιωτών ανώτερων οικονομικών τάξεων, οι οποίοι εξαιτίας της ανάγκης έκδοσης visa αλλά και των συνηθειών τους συνεργάζονται στενά με τα τουριστικά γραφεία της πόλης/περιοχής τους, οι οποίοι με τη σειρά τους συνεργάζονται με εξειδικευμένους tour operators και αυτοί ακριβώς είναι το target group του Roadshow.

Η DTS Ltd στοχεύει στην μοναδική, ίσως, αγορά της Ρωσίας που έχει μείνει σχεδόν αλώβητη από την οικονομική κρίση, αυτήν της αγοράς τουρισμού πολυτελείας. Για την διοργάνωση του roadshow συνεργάζεται με την εταιρεία τουριστικού marketing ΤΜΙ – Tourism, Marketing & Intelligence η οποία διαθέτει γραφεία στην Μόσχα και συνεργάτες σε πολλές πόλεις της Ρωσίας και διοργανώνει μεταξύ άλλων τα workshops των Small Luxury Hotels of the World και των Prestige Hotels of the World.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024