Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέο ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων από το Eurostar

Νέο ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων από το Eurostar

Παρά την πρωτοβουλία της μητρικής εταιρίας του Eurostar να εγκαταστήσει ειδικό σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων ώστε οι κρατήσεις να γίνονται μέσω του Internet, οι πράκτορες θα συνεχίσουν να παίρνουν προμήθεια από […]

Παρά την πρωτοβουλία της μητρικής εταιρίας του Eurostar<.> να εγκαταστήσει ειδικό σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων ώστε οι κρατήσεις να γίνονται<...> μέσω του Internet, οι πράκτορες θα συνεχίσουν να παίρνουν προμήθεια από τις κρατήσεις που θα κάνουν και μετά από την ημερομηνία έναρξης της συστήματος που έχει οριστεί να είναι η 6η Ιουνίου 2001. Το ηλεκτρονικό αυτό σύστημα ονομάζεται Elgar.

Μια δωδεκάμηνη συμφωνία με την αεροπορική εταιρία Globepost θα διευκολύνει τους 150 πράκτορες στην Αγγλία, που δεν έχουν σύστημα Elgar, να πουλήσουν εισιτήρια μέσω του κόμβου travelselect.com.

Περίπου το 90% των κρατήσεων των 1.500 πρακτόρων της Αγγλίας που συνεργάζονται με το Eurostar προέρχονται από το συγκεκριμένο σύστημα. Εν τω μεταξύ, οι πράκτορες που κάνουν κρατήσεις για τον σιδηρόδρομο, έχουν ωφεληθεί πολύ από ένα καινούριο σύστημα πληροφοριών το οποίο ακολουθεί την στρατηγική του National Rail Timetable, σύμφωνα με την αγγλική τουριστική εφημερίδα TTG. Με αυτόν τον τρόπο υπάρχει ακόμα περισσότερη και καλύτερη πληροφόρηση και αυτό το σύστημα επιτρέπει την αποφυγή πολύ συχνών και σοβαρών λαθών.

Ο κ. Adrian Watts γενικός διευθυντής πωλήσεων του Eurostar στην Αγγλία, αρνήθηκε ότι το νέο αυτό σύστημα εφαρμόζεται στα πλαίσια της στρατηγικής για μείωση του κόστους, και ανέφερε ότι στόχος είναι η αντικατάσταση του συστήματος viewdata.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024