Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΆνοιξε τις πύλες του το ‘Τουριστικό Πανόραμα 2001’

Άνοιξε τις πύλες του το ‘Τουριστικό Πανόραμα 2001’

Χθες πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 6ης τουριστικής έκθεσης ‘Τουριστικό Πανόραμα’, που πραγματοποιείται στο νέο εκθεσιακό κέντρο της Helexpo στο Μαρούσι, από τις 25-29 Απριλίου 2001. Στην έκθεση συμμετέχουν περίπου 400 […]

Χθες πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 6ης τουριστικής έκθεσης 'Τουριστικό Πανόραμα<.>', που πραγματοποιείται στο νέο εκθεσιακό κέντρο της<...> Helexpo στο Μαρούσι, από τις 25-29 Απριλίου 2001. Στην έκθεση συμμετέχουν περίπου 400 εκθέτες και συνεκθέτες από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, αρκετοί ξένοι προορισμοί, και πολλές εταιρίες από όλο το φάσμα της τουριστικής βιομηχανίας.

Ο πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Ι. Στεφανίδης στον λόγο του στα εγκαίνια αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της έκθεσης για τον τουρισμό, και στη μεγάλη συμμετοχή των τουριστικών επιχειρήσεων, αλλά και ελληνικών και διεθνών προορισμών. Ο κ. Γ. Καλοφωλιάς, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Καλοφωλιά, ανέφερε ότι με επιτυχία διοργανώνεται και φέτος η 6η έκθεση 'Τουριστικό Πανόραμα', και ότι φέτος θα η έκθεση θα δώσει μεγάλη έμφαση στον θεματικό τουρισμό και στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο αναπληρωτής νομάρχης Πειραιά κ. Γκίνης, περιοχής που είναι φέτος η τιμώμενη, ο πρόεδρος του Συνδέσμου των Τουρκικών Ταξιδιωτικών Γραφείων, κ. Μαζαράν Γιουλουσόι, ο οποίος αναφέρθηκε με θέρμη στις προσπάθειες των τουριστικών πρακτόρων και των δύο χωρών στον κλάδο του τουρισμού.

Κατά τη διάρκεια της τελετής βραβεύθηκε ο καθηγητής τουρισμού του πανεπιστημίου του Σέφιλντ της Αγγλίας και του παραρτήματος στο Παρίσι του πανεπιστημίου Cornell, για την μεγάλη συμβολή του στον τουρισμό της Ελλάδας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024