Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΟι εμπειρίες των επισκεπτών του Athens Ledra Marriott στο YouTube
Athens Ledra Marriott: Experience the 13th Marriott Global Pursuits

Οι εμπειρίες των επισκεπτών του Athens Ledra Marriott στο YouTube

Το Athens Ledra Marriott, που βρίσκεται κοντά στην Πλάκα ζήτησε από τους επισκέπτες του Marriott Global Pursuits να μοιραστούν τις εμπειρίες τους σχετικά με την Ελλάδα και το ξενοδοχείο. “Ζητήσαμε […]

Το Athens Ledra Marriott, που βρίσκεται κοντά στην Πλάκα ζήτησε από τους επισκέπτες του Marriott Global Pursuits να μοιραστούν τις<…> εμπειρίες τους σχετικά με την Ελλάδα και το ξενοδοχείο. “Ζητήσαμε από τους επισκέπτες να μοιραστούν τις αθηναϊκές τους εμπειρίες” Οι άνθρωποι των πωλήσεων στα ξενοδοχεία πάντα μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το δικό τους προϊόν” λέει ο κ. Yvo van der Tol, Director of Sales and Marketing, “αλλά σήμερα οι πελάτες ψάχνουν για περισσότερες πληροφορίες, μέσω άλλων ταξιδιωτών. Με το κανάλι του YouTube το ξενοδοχείο βρήκε την ευκαιρία να μεταδώσει τις εμπειρίες τους και να τις μεταφέρει σε όσους δεν είχαν την δυνατότητα να παρευρεθούν στο Global Pursuits 2010”.

Το Athens Ledra Marriott δημιούργησε “multimedia connection” μεταδίδοντας την μικρή τους ταινία μέσω του youtube.com/athensledramarriott. Δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να ρίξουν μια μικρή ματιά στην δυναμική του ξενοδοχείου και την ίδια στιγμή να ακούσουν τις γνώμες των επισκεπτών της Αθήνας σχετικά με τις αρετές της πόλης ως ένας θρυλικός ταξιδιωτικός προορισμός και, γενικά, τις σκέψεις τους σχετικά με το ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott ως βάση για τη διαμονή τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024