Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΣτην τελική ευθεία για τη Μαρίνα Λεμεσού
Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού

Στην τελική ευθεία για τη Μαρίνα Λεμεσού

Δόθηκαν οι τελικές εγκρίσεις και υπογραφές για να αρχίσει το μεγαλύτερο έργο υποδομής στην Λεμεσό, αυτό της μαρίνας της πόλης, που θα μπορεί να φιλοξενεί περίπου 1.000 σκάφη. Οι εργασίες […]

Δόθηκαν οι τελικές εγκρίσεις και υπογραφές για να αρχίσει το μεγαλύτερο έργο υποδομής στην Λεμεσό, αυτό της μαρίνας της πόλης, που θα μπορεί να<...> φιλοξενεί περίπου 1.000 σκάφη. Οι εργασίες ξεκινούν άμεσα και θα κορυφωθούν τον Απρίλιο 2010. Στη μαρίνα θα κατασκευαστούν όλα τα απαραίτητα λιμενικά έργα και κτιριακές εγκαταστάσεις για ελλιμενισμό σκαφών αναψυχής, θα διαμορφωθεί χώρος για τη συντήρηση και επιδιόρθωσή τους, και θα παρέχονται υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και διευκολύνσεις.

Η εταιρεία που ανέλαβε την κατασκευή της μαρίνας Λεμεσού, χωρητικότητας χιλίων σκαφών, ανακοίνωσε και επίσημα χθες σε διάσκεψη Τύπου την επίσημη έναρξη των εργασιών, με στόχο όπως το Φθινόπωρο του 2012 να δεχθεί τα πρώτα σκάφη. Το έργο, κόστους 350 εκατομμυρίων ευρώ αναμένεται να στεφθεί με επιτυχία, ενώ άρχισε ήδη να επιδεικνύεται ενδιαφέρον για απόκτηση ακινήτων που θα αναπτυχθούν, όπως διαμερίσματα και επαύλεις. Το σύνολο των οικιστικών μονάδων που θα κατασκευαστούν ξεπερνά τις 280.

Κατασκευάστρια εταιρεία είναι η Limassol Marina Ltd και το έργο θα αναβαθμίσει την υποδομή για το ναυτικό τουρισμό, θα εμπλουτίζει το τουριστικό προϊόν και θα ανοίξει νέες προοπτικές, όχι μόνο για τη Λεμεσό αλλά για την Κύπρο. Ο προσεκτικός σχεδιασμός του έργου και η αρμονική σύνδεσή του με το χαρακτήρα και το περιβάλλον του Μεσαιωνικού Κάστρου, του παλιού λιμανιού και του ιστορικού κέντρου, διασφαλίζουν ότι θα είναι πόλος έλξης για τους κατοίκους και επισκέπτες της Λεμεσού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024