Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤα τοπ 10 ρομαντικά ξενοδοχεία
Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2010

Τα τοπ 10 ρομαντικά ξενοδοχεία

Για την ημέρα του Αγίου Βαλέντίνου 2010, το site σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών της trivago.gr δημιούργησε μια λίστα με τα 10 πιο ξεχωριστά και ρομαντικά ξενοδοχεία της Ευρώπης. Κάθε χρονιά, την […]

Για την ημέρα του Αγίου Βαλέντίνου 2010, το site σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών της trivago.gr δημιούργησε μια λίστα με τα 10<...> πιο ξεχωριστά και ρομαντικά ξενοδοχεία της Ευρώπης.

Κάθε χρονιά, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τα περισσότερα ζευγάρια ανταλλάσουν δώρα. Όσοι επιθυμούν φέτος να χαρίσουν στο/στη συντροφό τους μια ιδιαίτερη εμπειρία, την οποία θα τη θυμούνται για πάντα, μπορούν να προσφέρουν ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο σε ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο. Είτε είναι ένα μικρό, πολυτελές ξενοδοχείο δίπλα από το Buckingham Palace, είτε είναι ένα ανακαινισμένο ξενοδοχείο στη γαλλική Dordogne, τα ξενοδοχεία αυτά μπορούν να εγγυηθούν όμορφες στιγμές για τα ζευγάρια. Δείτε τα τοπ δέκα ξενοδοχεία, τα οποία προσφέρουν μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και έχουν αποκτήσει πολύ καλές κριτικές από τους ταξιδιώτες:

  • Santini Residence, Πράγα: Το κομψό Santini Residence διαθέτει εννέα ευρύχωρες σουίτες, όπου τα ζευγάρια μπορούν να απολαύσουν ελεύθερο χρόνο μαζί. Κάποια δωμάτια έχουν ιδιαίτερα γνωρίσματα: διακοσμημένες οροφές, οι οποίες τραβούν την προσοχή όλων των επισκεπτών. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Πράγας. Το πολυτελές ξενοδοχείο αποτελεί την ιδανική βάση για την εξερεύνηση της πρωτεύουσας της Τσεχικής Δημοκρατίας. Το κάστρο της Πράγας και η Γέφυρα του Καρόλου είναι από εκεί πολύ εύκολα προσβάσιμα. Το βράδυ, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο lounge του ξενοδοχείου με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, σε απαλό φωτισμό και υπό τη συνοδεία μουσικής.
  • Hotel 41, Λονδίνο: Το Hotel 41 βρίσκετει στη γειτονιά της Βασίλισσας: το πολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται πίσω από το Buckingham Palace. Σε μια ήσυχη και αριστοκρατική τοποθεσία, το ξενοδοχείο καλωσορίζει τους καλεσμένους του μέσα από μια ατμόσφαιρα παραδοσιακών λονδρέζικων Clubs. Στο καλόγουστα διακοσμημένο με πολυελαίους και αντίκες lounge του, τα ζευγάρια μπορούν να απολαύσουν το απογευματινό τους τσάι μέσα σε μια κομψή ατμόσφαιρα. Μετά από έναν περίπατο στο Tower Bridge και έπειτα από μια έντονη ημέρα στην αγγλική πρωτεύουσα, άνετα και μοντέρνα δωμάτια περιμένουν τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.
  • Hotel Grodek, Κρακοβία: Το ξενοδοχείο Grodek βρίσκεται κρυμμένο, σε ένα μικρό δρομάκι, στο ιστορικό κέντρο της Κρακοβίας. Τα 23 δωμάτιά του είναι επιπλωμένα με μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια. Από εδώ μπορούν οι επισκέπτες να επιβιβαστούν και να κάνουν ένα ταξίδι στο παρελθόν. Το διάσημο “Kings Way” φέρνει στη μνήμη των επισκεπτών τη μάχη του Tannenberg. Μόνο δύο λεπτά χωρίζουν αυτήν την περιοχή από το γοητευτικό ξενοδοχείο. Μέσα σε μια φιλική ατμόσφαιρα, μπορούν οι επισκέπτες του ξενοδοχείου να απολαύσουν ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών.
  • Villa Contessa, Bad Saarow: H Villa Contessa βρίσκεται στην περιοχή Bad Saarow, κοντά στη λίμνη Scharmutzelsee στο Βραδεμβούργο και είναι μόνο μια ώρα μακριά από το Βερολίνο. Χτισμένο μέσα σε ένα γραφικό, φυσικό περιβάλλον, αυτό το ξενοδοχείο στεγάζει οχτώ χαριτωμένα δωμάτια. Highlight για ερωτευμένους: η Rose Spa σουίτα με την ιδιωτική σάουνα και το κρεβάτι με ουρανό. Όσοι επισκέπτονται το ξενοδοχείο μπορούν να απολαύσουν τη βραβευμένη κουζίνα του στη βεράντα κατ΄ιδίαν, με θέα τη λίμνη. Τα ζευγάρια έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να πάνε ρομαντικές βόλτες με άμαξα, να χαλαρώσουν στα διάσημα ιαματικά λουτρά και να απολαύσουν μια βαρκάδα στη λίμνη.
  • Moulin dΆAbbaye, Brantome (Γαλλία): Το Moulin dΆAbbaye βρίσκεται στη γοητευτική πόλη Brantome σε ένα ανακαινισμένο μύλο δίπλα στο γαλήνιο ποτάμι Dronne. Τα δωμάτια έχουν διακοσμηθεί με ιδιαίτερη προσοχή. Στη μικρή πόλη Dordogne μπορεί κανείς να δει πολλά: μια πολύ καλά διατηρημένη μεσαιωνική πόλη, χαλάσματα, μεσαιωνικές προσόψεις στο δρόμο Rue Joussen. Μετά από έναν νωχελικό περίπατο στην πόλη, οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν ένα ρομαντικό δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και να μείνουν καταγοητευτευμένοι από τη μαγεία του.
  • Αμφιτρίτη Παραδοσιακός Ξενώνας, Ναύπλιο (Ελλάδα): Ο παραδοσιακός ξενώνας Αμφιτρίτη είναι ένα κομψό, πολυτελές ξενοδοχείο στην όμορφη πόλη του Ναυπλίου. Κάθε ένα από τα πέντε δωμάτιά του είναι διακοσμημένο διαφορετικά και με ξεχωριστά χρώματα. Χειροποίητα χαλιά και έπιπλα αντίκες δίνουν στα δωμάτια μια ρομαντική ατμόσφαιρα, χωρίς όμως να χάνουν τη μοντέρνα διάθεσή τους. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν από το όμορφο και γραφικό μπαλκονάκι ένα πλούσιο πρωινό, με θέα τη θάλασσα. Επιπλέον έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα πολύ κοντινά αρχαιολογικά αξιοθέατα της Επιδαύρου και των Μυκηνών.
  • Hotel The Pand, Μπρίζ: Το first-class ξενοδοχείο The Pand, βρίσκεται στο κέντρο του Μπρίζ. Είναι διακοσμημένο με πολυάριθμα έργα τέχνης, αντίκες και πλούσια υφάσματα. Οι επισκέπτες μπορούν εκεί να απολαύσουν την πολυτέλεια. Μust αποτελεί μια βόλτα στο κανάλι Reien του Μπρίζ. Κάτω από τις γραφικές γέφυρες μπορεί κανείς να ανακαλύψει πολλά: κρυμμένοι κήποι, καλλιτεχνικές προσόψεις και μεσαιωνικά σπίτια. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να χαλαρώσουν δίπλα από το μεγάλο τζάκι, το οποίο βρίσκεται στη βιβλιοθήκη του ξενοδοχείου.
  • Il Cantico della Natura, Magione (Ιταλία): Το ξενοδοχείο Il Cantico della Natura, το οποίο είναι είναι ένα πετρόχτιστο κτίριο με πέτρες του 16ου αιώνα, στεγάζει δώδεκα δωμάτια και σουίτες. Είναι περιτριγυρισμένο από δέντρα ελιάς και οι επισκέπτες έχουν μια θαυμάσια θέα προς τη λίμνη Trasimeno. Τα δωμάτια είναι άνετα και διακοσμημένα με προσεγμένα έπιπλα. Τα ζευγάρια μπορούν να απολαύσουν ιδιαίτερα το τζακούζι και τη σάουνα. Για όσους αναζητούν την περιπέτεια το ξενοδοχείο οργανώνει ποικίλες δραστηριότητες, όπως ιστιοποία, και mountain bike. Επιπλέον παραδίδονται μαθήματα μαγειρικής, στα οποία χρησιμοποιούνται φρέσκα υλικά από την περιοχή της Ούμπρια.
  • Villa Carona, Carona (Eλβετία): Στο Ticino, στη νότια Ελβετία βρίσκεται η Villa Carona. Η Villa Carona είναι ένα αριστοκρατικό σπίτι διακοσίων χρόνωνν, το οποίο προσφέρει 18 ξεχωριστά σχεδιασμένα δωμάτια. Βασικός στόχος αυτής της οικεγενειακής επιχείρησης είναι η ξεκούραση και η αναψυχή των επισκεπτών. Οι κήποι του ξενοδοχείου είναι παραδεισένιοι: εδώ οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το πρωινό τους με θέα το Monte Generoso πριν την διάσημη πεζοπορία από την Carona στο γραφικό χωριό.
  • Morcote. Ca΅n Simo, Alcudia (Mαγιόρκα): Ανάμεσα στους κόλπους Alcudia και Pollensa υπάρχει ένα μικρό οικογενειακό ξενοδοχείο το Ca΅n Simo, το οποίο έχει μόνο εφτά δωμάτια. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Μαγιόρκα και πολυτελείς ανέσεις μακριά από τη φασαρία της πόλης. Η περιοχή γύρω από την Alcudia είναι επίσης ένα κατάλληλο μέρος για όσους αναζητούν την ηρεμία και τη χαλάρωση: ρομαντικοί περίπατοι στην παραλία, περιηγήσεις στο γειτονικό γήπεδο του γκόλφ, εκδρομές στις σπηλιές των δράκων του Porto Cristo. Μετά από μια έντονη μέρα στο νησί των Βαλεαρίδων, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο whirlpool ή στη σάουνα του ξενοδοχείου.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024