Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Air France-KLM επεκτείνει τη συμφωνία πλήρους περιεχομένου με την Amadeus
Η συμφωνία επεκτείνεται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο έως το Δεκέμβριο 2013

Η Air France-KLM επεκτείνει τη συμφωνία πλήρους περιεχομένου με την Amadeus

Η Amadeus και η Air France-KLM συμφώνησαν να επεκτείνουν την συμφωνία πλήρους περιεχομένου που διατηρούν μέχρι το Δεκέμβριο του 2013. Η συμφωνία εγγυάται στα συνεργαζόμενα με την Amadeus ταξιδιωτικά γραφεία […]

Η Amadeus και η Air France-KLM συμφώνησαν να επεκτείνουν την συμφωνία πλήρους περιεχομένου που διατηρούν μέχρι το<...> Δεκέμβριο του 2013. Η συμφωνία εγγυάται στα συνεργαζόμενα με την Amadeus ταξιδιωτικά γραφεία πρόσβαση στον πλήρη κατάλογο τιμών, το πρόγραμμα και το inventory της εταιρείας, με αντιστοιχία σε περισσότερες από 78 εκατ. θέσεις και 90.000 πτήσεις που διατίθενται ετησίως από τις Air France και KLM.

Ο κ. Jean Wieviorka, αντιπρόεδρος του τμήματος Corporate και Distribution της Air France-KLM σχολίασε: “Τα ταξιδιωτικά γραφεία αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της παγκόσμιας στρατηγικής πωλήσεών μας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που επιτύχαμε μια ιδιαίτερα συμφέρουσα συμφωνία διανομής, που θα συνεχίσει να δίνει αποτελεσματική πρόσβαση στα ταξιδιωτικά γραφεία παγκοσμίως στην πλήρη γκάμα υπηρεσιών και τιμών της Air France-KLM”.

Η συμφωνία πλήρους περιεχομένου περιλαμβάνει επίσης και την διάθεση περιεχομένου των θυγατρικών αεροπορικών Martinair και VLM και διασφαλίζει πρόσβαση στο ίδιο περιεχόμενο μέσω της Amadeus, όπως και εάν διοχετεύονταν από οποιοδήποτε έμμεσο ή άμεσο κανάλι διανομής, διανομέα ή ιστοσελίδα.

“Η Amadeus, θέλοντας να προσφέρει συνεχή σταθερότητα στην αγορά της διανομής ταξιδιωτικών υπηρεσιών και προϊόντων, δεσμεύεται να συνεχίσει να εξασφαλίζει μακρόχρονες συμφωνίες πλήρους περιεχομένου με κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Κάτω από τους όρους της συγκεκριμένης συμφωνίας τα συνεργαζόμενα με την Amadeus ταξιδιωτικά γραφεία έχουν πλέον πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του Ομίλου Air France-KLM σε παγκόσμια κλίμακα, γεγονός που αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προόδου από την προηγούμενη Πανευρωπαϊκή συμφωνία μας”, δήλωσε ο κ. Philippe Chereque, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος της Amadeus.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης πρόσφατα συμφωνίες πλήρους περιεχομένου με κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες όπως οι British Airways (3 χρόνια), Iberia (5 χρόνια), Lufthansa και Swiss (5 χρόνια), SAS Group (5 χρόνια) και Virgin Atlantic (3 χρόνια).

Πάνω από το 80% του συνόλου των κρατήσεων αεροπορικών εισιτηρίων που πραγματοποιούνται παγκοσμίως από τα συνεργαζόμενα με την Amadeus ταξιδιωτικά γραφεία γίνονται σε αεροπορικές εταιρείες με συμφωνίες πλήρους περιεχομένου, ποσοστό που αντιστοιχεί σε πάνω από 280 εκατομμύρια κρατήσεις ετησίως.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024