Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαI-deal Flex Package από το Athens Ledra Marriott
Προσαρμόσιμο πακέτο για τις συνθήκες διαμονής

I-deal Flex Package από το Athens Ledra Marriott

Το ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott εκπληρώνει τις ανάγκες των ταξιδιωτών με ένα νέο τρόπο. Ο διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ Mr. Yvo Van del Tol δηλώνει: “Οι ταξιδιώτες του σήμερα θέλουν […]

Το ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott εκπληρώνει τις ανάγκες των ταξιδιωτών με ένα νέο τρόπο. Ο διευθυντής<…> Πωλήσεων και Μάρκετινγκ Mr. Yvo Van del Tol δηλώνει: “Οι ταξιδιώτες του σήμερα θέλουν να χειρίζονται δυναμικά τις ανάγκες τους. Οι ταξιδιώτες αυτοί δηλώνουν ότι αντιμετωπίζουν τις επίκαιρες ανάγκες τους μέρα με την μέρα”. Το ιδανικό προσαρμόσιμο πακέτο – `I-deal Flex Package` δημιουργήθηκε ειδικά για αυτούς τους πελάτες.

“Οι ταξιδιώτες του σήμερα θέλουν να έχουν επιλογές και να είναι κυρίαρχοι του εαυτού τους στην ροή των αναγκών της ημέρας. Θέλουν να ξυπνούν και να λένε `Σήμερα, θα αντιμετωπίσω αυτά που χρειάζομαι!` Έτσι, προσφέροντας τις ίδιες ανέσεις κάθε μέρα δεν εκπληρώνει τις ανάγκες αυτού του είδους ταξιδιώτη. Κατά την άφιξή του ο πελάτης πιθανών θα χρειαστεί πρόσβαση σε χρήση Internet, καθώς το συμπεριλαμβανόμενο πρωινό συνήθως δε χρησιμοποιείται, αφού οι περισσότεροι φεύγουν βιαστικά για τα πρωινά τους ραντεβού. Παίρνοντας γρήγορα ένα καφέ στο πόδι ή μαζί τους είναι πιο κατάλληλο, καθώς το προνόμιο του πρωινού πάει χαμένο. Μετά από μια μεγάλη ημέρα συναντήσεων με πελάτες σίγουρα το πιο κατάλληλο προνόμιο θα ήταν η αργοπορημένη αναχώρησή τους από το ξενοδοχείο”.

Για την αναβάθμιση της φιλοξενίας το ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott έχει δημιουργήσει το προσαρμόσιμο πακέτο, “I-deal Flex Package”. Για κάθε νύχτα διαμονής το πακέτο προσφέρει στους πελάτες δωρεάν ένα από τις παρακάτω επιλογές.
– Δωρεάν πρωινό μπουφέ
– Δωρεάν αργή αναχώρηση στις 16:00
– Δωρεάν χρήση Internet
– Δωρεάν Μεσημεριανός Μπουφές – Δευτέρα εώς Παρασκευή
– Δωρεάν τηλέφωνα
– Δωρεάν Βίντεο Ταινίες

Με αυτές τις καινούργιες υπηρεσίες το Athens Ledra Marriott δίνει στους πελάτες τον πλήρη έλεγχο για εκπλήρωση των αναγκών τους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024