Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣημαντική διάκριση για το ανακαινισμένο Grand Resort Lagonissi

Σημαντική διάκριση για το ανακαινισμένο Grand Resort Lagonissi

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Grand Resort Lagonissi του ομίλου Μαντωνακάκη, επιλέχθηκε την περασμένη εβδομάδα μέλος της αλυσίδας των 300 καλύτερων ξενοδοχείων του κόσμου ‘The Leading Hotels of the World’. To ξενοδοχειακό […]

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Grand Resort Lagonissi<.> του ομίλου Μαντωνακάκη<.>, επιλέχθηκε την περασμένη εβδομάδα μέλος της αλυσίδας<...> των 300 καλύτερων ξενοδοχείων του κόσμου 'The Leading Hotels of the World'. To ξενοδοχειακό συγκρότημα επαναλειτουργεί ανακαινισμένο στις αρχές του Ιουνίου 2001, μετά από την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του επενδυτικού προγράμματος ύψους 6,5 δισ. δρχ. που έγινε καθαρά για την ανακαίνιση του συγκροτήματος. Συνολικά το πρόγραμμα θα απορροφήσει πάνω από 20 δισ. δρχ. και θα ολοκληρωθεί εντός της προσεχούς τριετίας.

Επισημαίνεται ότι το συγκρότημα του Λαγονησίου είναι το δεύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα, μετά από το Elounda Beach του ιδίου Ομίλου που εντάσσεται στα 'The Leading Hotels of the World'. Ο γενικός διευθυντής του Mantonanakis Quality Group of Companies κ. Αλέξης Κοιμήσης σχολίασε σχετικά ότι "το γεγονός ότι τα δύο μοναδικά Leading Hotels στην Ελλάδα ανήκουν στον Όμιλο Μαντωνανάκη μόνο τυχαίο δεν είναι και επιβεβαιώνει την ηγετική θέση του Ομίλου στον ποιοτικό τουρισμό".

Το συγκρότημα βρίσκεται σε μια καταπράσινη χερσόνησο 240 στρεμμάτων και είναι περιτριγυρισμένο από 16 αμμώδεις μαγευτικούς λοφίσκους. Στην πρώτη φάση της ανακαίνισής του που βρίσκεται τώρα, το Grand Resort Lagonissi, διαθέτει 450 κλίνες σε κεντρικό κτίριο και σε μπανγκαλόους. Το κεντρικό κτίριο έχει 99 δωμάτια και 15 σουίτες, μπροστά στη θάλασσα υπάρχουν 44 μπανγκαλόους και 8 σουίτες με ένα δωμάτιο πλήρως ανακαινισμένο, μια ιδιωτική βεράντα και απευθείας πρόσβαση στην παραλία. Τα μπανγκαλόους, διαθέτουν μπάνιο με aero spa, χωριστό ντους με streambath, ανακλινόμενα κρεβάτια, μουσική και τηλεόραση στο μπάνιο, DVD, CD player, p/c, τηλεόραση με μεγάλη οθόνη, butler service και πολλά ακόμα.

Σε όλα τα δωμάτια υπάρχει δορυφορική τηλεόραση, video on call, ακουστικά, χρηματοκιβώτιο, πρόσβαση από την τηλεόραση στο Internet και e-mail με ασύρματο πληκτρολόγιο, καθώς και joy stick με επιλογή ηλεκτρονικών παιχνιδιών, γραμμή ISDN, fax και φορητός υπολογιστής (μετά από συνεννόηση), ηλεκτρονικός πίνακας εντολών δίπλα στο κραβάτι για τις υπηρεσίες το δωματίου, μίνι μπαρ, ενώ ειδικά στις σουίτες υπάρχει επιπλέον τηλεόραση με μεγάλη οθόνη, DVD/CD player και jacuzzi.

Εκτός από την υπέροχη και πολύ άνετη διαμονή που προσφέρει το συγκρότημα όμως, αυτό που θα τραβήξει αυτούς που ξέρουν από 'καλές γεύσεις', είναι τα πέντε εστιατόριά του. Ιταλική κουζίνα, ουζερί, πολυνησιακή κουζίνα και σούσι, ελληνικοί μεζέδες και όλα αυτά δίπλα στο κύμα της θάλασσας, δίπλα στην πισίνα, πάνω στην παραλία και κανείς δεν θα μείνει δυσαρεστημένος.

Εντός του συγκροτήματος λειτουργεί εκκλησάκι, ενώ το Grand Resort Lagonissi, προσφέρει και την δυνατότητα του αθλητισμού με τα γήπεδα τένις, μπάσκετ, βόλεϊ, μίνι γκολφ κά. Κάτι που μάλλον ενδιαφέρει τους περισσότερους είναι η εκπληκτική πλαζ που οργανώθηκε στο Λαγονήσι, με beach bar, εστιατόρια, πάρκινγκ, ομπρέλες, ξαπλώστρες κλπ. Ένας νέος παράδεισος περιμένει όσους χρειάζονται ξεκούραση και αποτοξίνωση από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης, στα συγκροτήματα Grand Resort Lagonissi.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024