Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΚαταργείται η βίζα των ΗΠΑ για τους Ελληνες πολίτες
Γ. Παπανδρέου: Ψήφος εμπιστοσύνης για την Ελλάδα

Καταργείται η βίζα των ΗΠΑ για τους Ελληνες πολίτες

Την απόλυτη ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε στο Λευκό Οίκο με τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα εξέφρασε ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, καθώς εξασφάλισε και την κατάργηση της θεώρησης διαβατηρίου (βίζα) για τους Έλληνες πολίτες που…

Την απόλυτη ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε στο Λευκό Οίκο με τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα εξέφρασε ο<...> πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, καθώς εξασφάλισε και την κατάργηση της θεώρησης διαβατηρίου (βίζα) για τους Έλληνες πολίτες που επισκέπτονται τις ΗΠΑ, την οποία όπως είπε ο πρωθυπουργός, αποφάσισε χθες ο κ. Ομπάμα.

Ο κ. Παπανδρέου χαρακτήρισε την κατάργηση της βίζας “ψήφο εμπιστοσύνης” για την Ελλάδα και σημείωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της και να συνεργαστεί στενά σε διεθνές επίπεδο για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας.

“Ενημέρωσα τον πρόεδρο Ομπάμα για την κατάσταση της οικονομίας στη χώρα μας και την αποφασιστικότητα που δείξαμε παίρνοντας δύσκολα μέτρα” τόνισε ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος υπογράμμισε ότι με τις θεσμικές αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση όχι μόνο στην οικονομία, αλλά και σε άλλους τομείς όπως είναι η Παιδεία, η υγεία και η δημόσια διοίκησης, εισέρχεται η χώρα σε μια πορεία βιώσιμης ανάπτυξης και καθίσταται ανταγωνιστική και ελκυστική.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024