Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΈνας νεκρός από χιονοστοιβάδα στην Ελβετία
Ο κίνδυνος χιονοστιβάδων είναι αυξημένος σε μεγάλο μέρος της Ελβετίας

Ένας νεκρός από χιονοστοιβάδα στην Ελβετία

Ένας 45χρονος Ελβετός ορειβάτης σκοτώθηκε την περασμένη Παρασκευή από μία χιονοστιβάδα στο καντόνι Γκρισόν (στην ανατολική Ελβετία), ενώ ένας άλλος εκδρομέας τραυματίστηκε σοβαρά, ανακοίνωσε η αστυνομία. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, […]

Ένας 45χρονος Ελβετός ορειβάτης σκοτώθηκε την περασμένη Παρασκευή από μία χιονοστιβάδα στο καντόνι Γκρισόν<...> (στην ανατολική Ελβετία), ενώ ένας άλλος εκδρομέας τραυματίστηκε σοβαρά, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, το θύμα κατέβαινε με σκι μαζί με άλλους ορειβάτες μία κορυφή σε ύψος περισσότερων από 3.000 μέτρων, όταν αποκολλήθηκε μία χιονοστιβάδα τριών μέτρων, διευκρίνισε η αστυνομία του καντονιού σε ανακοίνωσή της. Η χιονοστιβάδα παρέσυρε δύο ανθρώπους για πολλές εκατοντάδες μέτρα. Μέλη της ομάδας των ορειβατών μπόρεσαν να απεγκλωβίσουν αμέσως τους δύο άνδρες, όμως ένας από την ομάδα πέθανε επί τόπου και ακόμα ένας τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο κίνδυνος χιονοστιβάδων είναι αυτή τη στιγμή αυξημένος σε μεγάλο μέρος της Ελβετίας, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Έρευνας Χιονιού και Χιονοστιβάδων του Νταβός.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024