Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ One Team διοργάνωσε την εκδήλωση του Madrid Convention Bureau στην Αθήνα
Παρουσίαση αναβαθμισμένων υπηρεσιών

Η One Team διοργάνωσε την εκδήλωση του Madrid Convention Bureau στην Αθήνα

Η One Team, σε συνεργασία με το Europress Media Group, ανέλαβε και έφερε σε πέρας με επιτυχία τη διοργάνωση της εκδήλωσης του Madrid Convention Bureau σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. […]

Η One Team, σε συνεργασία με το Europress Media Group, ανέλαβε και έφερε σε πέρας με
επιτυχία τη διοργάνωση της<...> εκδήλωσης του Madrid Convention Bureau σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Εξειδικευμένοι επαγγελματίες από το χώρο της διοργάνωσης συνεδρίων παρουσίασαν τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες και τις state-of-the-art δυνατότητες της Μαδρίτης στη φιλοξενία σημαντικών εκδηλώσεων, παρουσιάζοντας στους Έλληνες επαγγελματίες του χώρου τα συγκριτικά πλεονεκτήματα για τους οργανισμούς, φορείς και εταιρείες που επιλέγουν την ισπανική πρωτεύουσα για να διοργανώσουν τα συνέδρια και τις εκδηλώσεις τους.

Η Μαδρίτη αποτελεί το νέο hot spot στον τομέα της διοργάνωσης συνεδρίων και στη συνάντηση διαπιστώθηκαν το αμοιβαίο ενδιαφέρον και τα οφέλη που μπορούν να προκύψουν από τη συνεργασία των δύο πλευρών στο σύγχρονο περιβάλλον της παγκοσμιοποιημένης επικοινωνίας και οικονομίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024