Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΚαλύτερη ζωή στο Hiltonia Spa
Σεμινάρια Life Coaching

Καλύτερη ζωή στο Hiltonia Spa

Το Hiltonia Spa του Hilton Αθηνών, με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών ευεξίας, διοργανώνει έναν κύκλο σεμιναρίων life coaching από τη δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, από τις 12 Μαΐου έως τις […]

Το Hiltonia Spa του Hilton Αθηνών, με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών ευεξίας, διοργανώνει έναν κύκλο σεμιναρίων life coaching από<...> τη δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, από τις 12 Μαΐου έως τις 16 Ιουνίου 2010.

Το Life Coaching είναι μια διαφορετική προσέγγιση της ζωής. Ξεκίνησε στις ΗΠΑ στις αρχές της δεκαετίας του `80. Θεραπευτές, ψυχολόγοι και σύμβουλοι δημιούργησαν ένα πρόγραμμα στήριξης για τους ανθρώπους που είναι υγιείς ψυχικά -δε χρήζουν δηλαδή ιατρικής βοήθειας- αλλά που έχουν έντονη την ανάγκη καθοδήγησης, υποστήριξης και κινητοποίησης.

Στις έξι εβδομάδες που διαρκεί το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα μάθουν πως λειτουργεί το συνειδητό και το υποσυνείδητο, θα οργανώσουν τις προτεραιότητές τους, θα ξεκαθαρίσουν τι πραγματικά θέλουν και τι χρειάζονται, θα θέσουν ξεκάθαρους στόχους και θα ορίσουν ξεκάθαρες στρατηγικές για την επίτευξή τους.

Τα σεμινάρια θα παραδίδονται από τη δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, διαπιστευμένη Life Coach και μέλος των International Association of Coaches (IAC), International Coach Federation (ICF) και International Positive Psychology Association (IPPA). Είναι συγγραφέας του best seller “Καλύτερα Γίνεται! Ο πρώτος ελληνικός οδηγός Life Coaching”, διδάσκει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και ασχολείται επαγγελματικά με το life coaching σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Η εισαγωγική παρουσίαση του προγράμματος θα γίνει δωρεάν την Τετάρτη 5 Μαΐου στις 6:30 μ.μ. στο Hiltonia Spa. Τα σεμινάρια θα αρχίσουν στις 12 Μαΐου και θα διεξάγονται κάθε Τετάρτη από τις 6:30 έως τις 8:30 μ.μ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024