Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingAύξηση επισκεψιμότητας 12% στο Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι 2010
Η έκθεση φιλοξένησε ποικιλία ειδών και υπηρεσιών θαλάσσης

Aύξηση επισκεψιμότητας 12% στο Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι 2010

Με επιτυχία έπεσε η αυλαία για το Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι 2010 που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών και εδραιώνοντας […]

Με επιτυχία έπεσε η αυλαία για το Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι 2010 που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), συγκεντρώνοντας<...> το ενδιαφέρον των επισκεπτών και εδραιώνοντας την ισχύ του, ως η κορυφαία εποχιακή έκθεση του κλάδου στην Ελλάδα.

Το Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι, που διήρκησε από τις 15 έως και τις 19 Απριλίου, απέδειξε για ακόμη φορά ότι αποτελεί μια αναγνωρισμένη διοργάνωση, καθώς φέτος παρά τη διεθνή οικονομική κρίση σημείωσε αύξηση της επισκεψιμότητας του κατά 12% σε σχέση με το 2009, ενώ ξεχώρισε τόσο μέσα από την ποιότητα του κοινού που το επισκέφθηκε, καθώς και από την προσεγμένη παρουσία των εκθετών.

Με επίκεντρο τα φουσκωτά και πλαστικά σκάφη, η έκθεση φιλοξένησε μια ποικιλία σχετικών ειδών και υπηρεσιών δίνοντας την ευκαιρία στους λάτρεις της θάλασσας και των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων να ενημερωθούν γενικότερα για τα ελκυστικά, αλλά και άκρως ανταγωνιστικά προϊόντα, που παρουσιάστηκαν συγκεντρωμένα στο ευρύ κοινό.

Η ποικιλία και το εύρος των εκθεμάτων και των εκδηλώσεων της έκθεσης, ο αριθμός και το βεληνεκές των συμμετεχόντων εταιρειών, η τεράστια και συνεχώς αυξανόμενη ανταπόκριση του κοινού, αλλά και η εκτενέστατη και εγκωμιαστική προβολή από τα ΜΜΕ έχουν αναδείξει το Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι ως τη σημαντικότερη εποχιακή εκδήλωση του κλάδου.

Την ικανοποίηση τους για την διοργάνωση, εξέφρασαν τόσο ο πρόεδρος κ. Νικήτας Αγγελάκης όσο και ο γενικός γραμματέας κ. Αλέξανδρος Ζέης του ΣΕΚΑΠΛΑΣ-ΠΕΕΥ, ενώ οι εκθέτες δήλωσαν αισιόδοξοι για τον κλάδο, ακόμη και εν μέσω της παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έγινε και η επίσημη προαναγγελία του 32ου Διεθνούς Ναυτικού Σαλονιού Αθηνών, που θα πραγματοποιηθεί από 16 έως 24 Οκτωβρίου 2010 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO.
Το Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι 2010 διοργανώνεται κάθε χρόνο από την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων Expo One, με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων & Υπηρεσιών (ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024