Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυμμαχία κατά της Qantas από Air New Zealand και Virgin
Ισχύς εν τη ενώσει

Συμμαχία κατά της Qantas από Air New Zealand και Virgin

Οι αεροπορικές εταιρείες Air New Zealand και Virgin ανακοίνωσαν ότι σχηματίζουν συμμαχία για να ανταγωνιστούν τον αυστραλιανό περιφερειακό κολοσσό των αερομεταφορών Qantas στο ίδιο της το έδαφος. Όπως αναφεταδίδει το […]

Οι αεροπορικές εταιρείες Air New Zealand και Virgin ανακοίνωσαν ότι σχηματίζουν συμμαχία για να ανταγωνιστούν τον αυστραλιανό<...> περιφερειακό κολοσσό των αερομεταφορών Qantas στο ίδιο της το έδαφος.

Όπως αναφεταδίδει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, διευθυντής της Virgin Blue Airlines Group, Brett Godfrey, δήλωσε ότι η συνεργασία αυτή θα δημιουργήσει νέα δεδομένα ανταγωνισμού στη υπερτασμανική γραμμή Νέας Ζηλανδίας και Αυστραλίας, η οποία θεωρείται μία από τις επισφαλέστερες οικονομικά στον κόσμο.

Οι εταιρείες θα καταθέσουν σχετική αίτηση στην Αρχή Ανταγωνισμού της Αυστραλίας και στο Υπουργείο Μεταφορών στη Νέα Ζηλανδία για τις σχετικές άδειες που θα επικυρώσουν τη συμφωνία τους.

Με τις προς λειτουργία θυγατρικές τους, Blue Pacific (Australia) και Blue Pacific (NZ), ο νέος όμιλος θα προσφέρει μικρότερης εμβέλειας διεθνείς πτήσεις, περιλαμβανομένων και αυτών πάνω από την Τασμανία.

Όπως δήλωσε ο Γκόντφρι και ο διευθυντής της (κρατικής κατά το 75,5%) Air Zealand Ρομπ Φάιφ, η νέα συμμαχία θα προσφέρει στους ταξιδιώτες πέραν της Τασμανίας φθηνότερα εισιτήρια, πυκνότητα δρομολογίων, καλλίτερες διασυνδέσεις, και άλλες παροχές στη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Η νέα συμμαχία θα συνδέει περιφερειακά κέντρα στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία, αλλά μόνον ως τμήμα ενός υπερτασμανικού ταξιδιού και δεν θα αφορά καθαρά εσωτερικές πτήσεις εντός της Αυστραλίας, ή της Νέας Ζηλανδίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024