Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαAmphitrion Holidays: νέα γραφεία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Amphitrion Holidays: νέα γραφεία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Ο τουριστικός οργανισμός Amphitrion Holidays A.E. πρόσφατα ξεκίνησε την λειτουργία του νέου του γραφείου στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου “Ελευθέριος Βενιζέλος” στα Σπάτα, το οποίο θα λειτουργεί επί 24ωρης βάσης. Το […]

Ο τουριστικός οργανισμός Amphitrion<.> Holidays A.E. πρόσφατα ξεκίνησε την λειτουργία του νέου του γραφείου στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου<...> "Ελευθέριος Βενιζέλος" στα Σπάτα, το οποίο θα λειτουργεί επί 24ωρης βάσης.

Το γραφείο θα προσφέρει υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση στο ταξιδιωτικό κοινό προσφέροντας κρατήσεις δωματίων σε ξενοδοχεία της Ελλάδας και του εξωτερικού, κρατήσεις εισιτηρίων για όλες τις αεροπορικές εταιρίες, πακέτα εκδρομών για όλο τον κόσμο, κρατήσεις για κρουαζιέρες, αλλά και εξυπηρέτηση, υποδοχή, και μεταφορά συνέδρων.

Ο διευθυντής του γραφείου κ. Βαγγέλης Θεοδοσίου και το ειδικευμένο προσωπικό του νέου γραφείου είναι έτοιμοι να εξυπηρετήσουν το ταξιδιωτικό κοινό, και να ανταποκριθούν πλήρως στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των κάθε πελάτη. Ο συντονιστής του ομίλου Amphitrion κ. Γκαζελίδης τόνισε ότι πρωταρχικός στόχος του νέου γραφείου είναι να συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας όσον αφορά την εξυπηρέτηση του ταξιδιωτικού κοινού που ζητά άμεσες και ολοκληρωμένες λύσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024