Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣεμινάριο για τους διευθυντές ξενοδοχείων Ρόδου
Σύγχρονη ξενοδοχειακή διοίκηση και ηγεσία

Σεμινάριο για τους διευθυντές ξενοδοχείων Ρόδου

Η εταιρεία Ανθρώπινου Δυναμικού Success, που έχει την έδρα της στο Ηράκλειο Κρήτης, σε συνεργασία με το Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, προσφέρει σεμινάριο για τους διευθυντές ξενοδοχείων της Ρόδου με […]

Η εταιρεία Ανθρώπινου Δυναμικού Success, που έχει την έδρα της στο Ηράκλειο Κρήτης, σε συνεργασία με το Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, προσφέρει<...> σεμινάριο για τους διευθυντές ξενοδοχείων της Ρόδου με θέμα “Σύγχρονη Ξενοδοχειακή Διοίκηση και Ηγεσία – Από τη θεωρία στην πράξη”.

Στο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 18 Μαΐου στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου “Διόνυσος” από τις 16:00 έως τις 21:00, εισηγητής θα είναι ο κ. Ιπποκράτης Νικολακόπουλος, σύμβουλος επιχειρήσεων, καταξιωμένος στην εκπαίδευση ανθρώπινου δυναμικού επιχειρήσεων. Το ίδιο σεμινάριο αναπτύχθηκε με μεγάλη επιτυχία και στο Σύλλογο διευθυντών ξενοδοχείων Κρήτης. Τα επί μέρους θέματα που θα αναπτυχθούν είναι τα ακόλουθα:

1. Διοίκηση και Ηγεσία
2. Διοικητικές Ικανότητες και Συμπεριφορές
3. Αξιοποίηση Ομάδας
4. Στυλ Διοίκησης 5. Εκχώρηση Αρμοδιοτήτων
6. COACHING – Παρακίνηση και Ενδυνάμωση
7. Διαχείρηση Προτεραιοτήτων
8. Στυλ Επικοινωνίας
9. Συγκρούσεις Προσωπικού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024