Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑνοιχτή συζήτηση τουριστικών φορέων της Χαλκιδικής
Απόφαση για ένα πλαφόν τιμών, χωρίς να επηρεαστεί η ποιότητα των υπηρεσιών

Ανοιχτή συζήτηση τουριστικών φορέων της Χαλκιδικής

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Μαΐου 2010, ανοιχτή συζήτηση φορέων της Χαλκιδικής με θέμα “Η Χαλκιδική είναι προσιτός προορισμός”. Μετά το πρόγραμμα δράσης μείωσης τιμών 45 πλέον ξενοδοχείων της Χαλκιδικής για το μήνα Ιούνιο, η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Μαΐου 2010, ανοιχτή συζήτηση φορέων της Χαλκιδικής με θέμα “Η Χαλκιδική είναι προσιτός προορισμός”. Μετά το<...> πρόγραμμα δράσης μείωσης τιμών 45 πλέον ξενοδοχείων της Χαλκιδικής για το μήνα Ιούνιο, η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής οργάνωσε με πρωτοβουλία της σύσκεψη όλων των φορέων. Σκοπός ήταν να αναδειχθεί το πραγματικό πρόσωπο της Χαλκιδικής, αυτό που προβάλλει καλές και φθηνές υπηρεσίες, τόσο εντός όσο και εκτός ξενοδοχείων.

Στη σύσκεψη παρευρέθησαν εκπρόσωποι της Νομαρχίας και του Επιμελητηρίου, Δήμων και Εμπορικών Συλλόγων, εκπρόσωποι της ένωσης camping και ενοικιαζομένων δωματίων.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην καθιέρωση ενιαίας χαμηλότερης τιμής για μια ομάδα πέντε βασικών προϊόντων που καταναλώνει περισσότερο στις διακοπές του ο τουρίστας όπως είναι: καφές, νερό, αναψυκτικό, μπίρα και ένα παραδοσιακό ελληνικό φαγητό. Η πρόταση είναι μόνο μια από τις δράσεις που συσπειρώνουν τους φορείς προκειμένου να ανταπεξέλθουν με τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές.

Θετικά αντιμετωπίστηκε η πρόταση από τους φορείς οι οποίοι θα καλέσουν τα μέλη τους να ανταποκριθούν. ΚαθΆόλη τη διάρκεια της συνάντησης, το κυρίαρχο μήνυμα ήταν ότι είναι εφικτό να ισχύσει ένα πλαφόν τιμών, χωρίς να επηρεαστεί η ποιότητα των υπηρεσιών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024