Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΠρωτοβουλία της νομαρχίας Μαγνησίας για μείωση τιμών
Πρόταση για μείωση τιμών στις τουριστικές μονάδες από 20 έως 40% από πέρυσι

Πρωτοβουλία της νομαρχίας Μαγνησίας για μείωση τιμών

Με τη συμμετοχή όλων των τοπικών φορέων πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στη Νομαρχία Μαγνησίας, προκειμένου να εξεταστεί από κοινού η πρόταση που κατέθεσε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση για την υλοποίηση ενός καινοτόμου […]

Με τη συμμετοχή όλων των τοπικών φορέων πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στη Νομαρχία Μαγνησίας, προκειμένου να εξεταστεί από κοινού η πρόταση<…> που κατέθεσε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση για την υλοποίηση ενός καινοτόμου προγράμματος με τίτλο “Συμμετέχω στη μείωση τιμών”, με στόχο τη μείωσή τους στα είδη ευρείας κατανάλωσης.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, μεταξύ των άλλων, προτείνεται μείωση τιμών στις τουριστικές μονάδες από 20 έως 40% στις περυσινές τιμές, ανάλογα με την περίοδο και τις μέρες διαμονής. Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που επιθυμούν να μπουν στο πρόγραμμα “Συμμετέχω στη μείωση τιμών” θα πρέπει να απευθυνθούν στα γραφεία της Διεύθυνσης Εμπορίου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας, δηλώνοντας σαφώς το ποσοστό ή το ποσό σε ευρώ, καθώς και τα είδη που αφορά η μείωση των τιμών. Με την ένταξή τους, θα προμηθευτούν από τη ΝΑΜ το ειδικό αυτοκόλλητο, το οποίο θα αποτελεί σήμα-κάλεσμα για τον καταναλωτή ότι το κατάστημα προσφέρει μειωμένες τιμές σε προϊόντα του. Ταυτόχρονα, δίπλα στο σήμα η επιχείρηση θα αναρτά ανακοίνωση με το ποσοστό ή το ποσό σε ευρώ, καθώς και τα είδη που αφορά η μείωση των τιμών, όπως αυτά δηλώθηκαν στη Διεύθυνση Εμπορίου. Τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα προβάλλονται με δημοσιεύσεις στον Τύπο, αλλά και μέσα από τις ηλεκτρονικές σελίδες της ΝΑΜ και της Ένωσης Καταναλωτών Βόλου.

Οι φορείς που συμμετείχαν στη σύσκεψη συζήτησαν διεξοδικά τις λεπτομέρειες της εφαρμογής του προγράμματος. Ο νομάρχης Μαγνησίας κ. Απόστολος Παπατόλιας δήλωσε σχετικά: “Η μείωση των τιμών είναι το μοναδικό όπλο που έχουμε στα χέρια μας σε αυτές τις περιόδους της κρίσης για να αποτρέψουμε τη βαθειά ύφεση της οικονομίας μας. Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας έχοντας συναίσθηση και συνείδηση του ρόλου της στη ρύθμιση των μηχανισμών της αγοράς, κατέθεσε πρόταση, για την υλοποίηση ενός καινοτόμου προγράμματος σε επίπεδο χώρας, προκειμένου να συμβάλει γενικότερα στη μείωση των τιμών των προϊόντων, των υπηρεσιών και των παγίων στην περιοχή μας. Είναι αλήθεια ότι πρέπει να ελέγξουμε με πάρα πολύ μεγάλη συνέπεια τις επιχειρήσεις, για να μην έχουμε παραπλανητικές πρακτικές, πλασματικές μειώσεις προϊόντων και μείωση της ποιότητας. Εκτιμούμε ότι με τον τρόπο αυτό θα συμβάλουμε όλοι από κοινού, ενιαία και συντονισμένα στη μείωση των τιμών και στη διατήρηση των τοπικών επιχειρήσεων στην περιοχή μας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024