Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΙδρύθηκε σωματείο για τις μαρίνες της Ελλάδας
Ένωση Μαρινών Ελλάδας

Ιδρύθηκε σωματείο για τις μαρίνες της Ελλάδας

Στην ίδρυση της Ένωσης Μαρινών Ελλάδας προχώρησαν 13 μαρίνες, που λειτουργούν στη χώρα μας, με δυνατότητα ελλιμενισμού 5.010 σκαφών. Οι μαρίνες-μέλη της Ένωσης είναι οι παρακάτω: μαρίνα ΑLSΙΤΥ (Αγίου Κοσμά), […]

Στην ίδρυση της Ένωσης Μαρινών Ελλάδας προχώρησαν 13 μαρίνες, που λειτουργούν στη χώρα μας, με δυνατότητα ελλιμενισμού 5.010 σκαφών<...>.

Οι μαρίνες-μέλη της Ένωσης είναι οι παρακάτω: μαρίνα ΑLSΙΤΥ (Αγίου Κοσμά), μαρίνα Λέρου, μαρίνα Κλεοπάτρα (Ακτίου), μαρίνα Πρέβεζας, μαρίνα Γουβιών (Κέρκυρας), μαρίνα Κω, μαρίνα Λευκάδας, μαρίνα Καλαμάτας, μαρίνα ΣΑΝΗ, μαρίνα Σάμου, μαρίνα Πόρτο Καρράς, μαρίνα Μεσολλογγίου και μαρίνα Ζέας.

Σκοπός της Ένωσης είναι μεταξύ άλλων:

  • H εκπροσώπηση και αναβάθμιση των τουριστικών λιμένων στην Ελλάδα.
  • Η μελέτη και η επίλυση προβλημάτων που αφορούν στην εκμετάλλευση των τουριστικών λιμένων.
  • Η προβολή στην Ελλάδα και κυρίως στο εξωτερικό των τουριστικών λιμένων, που εκπροσωπούν ή διαχειρίζονται μέλη της Ένωσης.
  • Η παροχή και ανταλλαγή πληροφοριών και ενημερωτικών στοιχείων που έχουν σχέση με την λειτουργία των τουριστικών λιμένων.
  • Η ανάληψη πρωτοβουλιών για την βελτίωση των συνθηκών και όρων αξιο-ποίησης και αναβάθμισης των τουριστικών λιμένων, ώστε να επιτυγχάνεται αρτιότερη οργάνωση και ανάπτυξη αυτών και παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Ως μέλη της Ένωσης μπορούν να γίνουν δεκτά μόνο φυσικά ή νομικά πρόσωπα, που λειτουργούν και εκμεταλλεύονται τουριστικούς λιμένες στην Ελληνική επικράτεια.

Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο, του οποίου η θητεία θα διαρκέσει μέχρι την 1η Γενική Συνέλευση της Ένωσης έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Γιώργος Κουκόπουλος,
Aντιπρόεδρος και Ταμίας: Νίκος Κουτσοδόντης,
Μέλη: Κωνσταντίνος Καλαντζόπουλος, Νίκος Κανταρζής, Ηλίας Τέφας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024