Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤο Kivotos Hotel υποψήφιο στα φετινά World Travel Awards
Ενα από τα κορυφαία boutique hotels στην Ευρώπη

Το Kivotos Hotel υποψήφιο στα φετινά World Travel Awards

Το πολυβραβευμένο Kivotos Hotel στη Μύκονο, είναι ένα από τα υποψήφια ξενοδοχεία στην κατηγορία Europe’s Leading Boutique Resort στα φετινά βραβεία World Travel Awards. Περήφανο μέλος των The Leading Small […]

Το πολυβραβευμένο Kivotos Hotel στη Μύκονο, είναι ένα από τα υποψήφια ξενοδοχεία στην κατηγορία Europe’s Leading Boutique Resort στα<...> φετινά βραβεία World Travel Awards.

Περήφανο μέλος των The Leading Small Hotels of the World, το Kivotos αντιπροσωπεύει τη σύγχρονη αντίληψη του τουρισμού πολυτελείας. Πολλοί είναι οι παράγοντες που το κάνουν ξεχωριστό: Η θέση του πάνω στη θάλασσα, στις νότιες ακτές ενός από τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς στον κόσμο, τη Μύκονο, με την άπλετη θέα προς το μπλε του Αιγαίου, οι χώροι του με τα μωσαϊκά και τα βοτσαλωτά, τα γλυπτά και τις τοιχογραφίες επωνύμων καλλιτεχνών, τα δωμάτια με τις αυθεντικές αντίκες και τα σύγχρονα έργα τέχνης. Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η αρμονική μίξη των αντικειμένων του παρελθόντος, μέσα σε έναν ιδιαίτερο χώρο παραδοσιακής κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, που προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Τα World Travel Awards, θεωρούνται ως τα Oscars στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία και αποτελούν κορυφαίο κίνητρο για παροχή ποιοτικών προτύπων υψηλού επιπέδου στην παγκόσμια βιομηχανία του ταξιδιού και του τουρισμού, που ενθαρρύνει την τελειότητα σε όλα τα επίπεδα, από την προϊοντική καινοτομία, τη δημιουργικότητα και την κατάρτιση προσωπικού, μέχρι την εξυπηρέτηση των πελατών και τη γενική απόδοση. Οι κατηγορίες υποψηφίων ποικίλουν: Aπό προορισμούς, τουριστικούς οργανισμούς και αεροπορικές μέχρι πολυτελή ξενοδοχεία και οργανωτές ταξιδιών περιπέτειας. Η online ψηφοφορία δίνει τη δυνατότητα τόσο στους επαγγελματίες του τουρισμού όσο και στους ταξιδιώτες – πελάτες, να υποστηρίξουν τις αγαπημένες τους επιχειρήσεις και brands σε αυτή την αναμέτρηση.

“Τα World Travel Awards είναι ουσιαστικά μια διεθνής μέτρηση επιδόσεων με στόχο την τελειότητα στον τομέα του ταξιδιού και της φιλοξενίας” δήλωσε ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Φίλιππος Μιχόπουλος. “Η υποψηφιότητά μας είναι μια αναγνώριση για εμάς, αλλά και μια διαπίστωση ότι τόσο οι πελάτες μας όσο και οι επαγγελματίες του τουρισμού έχουν τις καλύτερες εντυπώσεις από το Kivotos” πρόσθεσε.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024