Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΔράσεις του ΔΑΑ για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
Ενεργή συμμετοχή στον εορτασμό

Δράσεις του ΔΑΑ για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών συμμετέχει ενεργά και φέτος στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, με τις ακόλουθες πρωτοβουλίες: Εθελοντική δενδροφύτευση στο παραλιακό πάρκο της Αρτέμιδος Την Παρασκευή 4 Ιουνίου, το […]

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών συμμετέχει ενεργά και φέτος στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, με τις ακόλουθες πρωτοβουλίες<...>:

Εθελοντική δενδροφύτευση στο παραλιακό πάρκο της Αρτέμιδος
Την Παρασκευή 4 Ιουνίου, το προσωπικό του ΔΑΑ και εθελοντές από άλλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο αεροδρόμιο, θα βρίσκονται στο παραλιακό πάρκο της Αρτέμιδος για εθελοντική δενδροφύτευση. Η δράση αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα ανάδειξης της περιοχής που υλοποιεί ο ΔΑΑ. Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2006, με την κατασκευή του πάρκου, σε μια έκταση 26 στρεμμάτων κατά μήκος της μεγαλύτερης παραλίας του Δήμου.

Διοργάνωση έκθεσης ζωγραφικής για τους μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αρτέμιδος
Την Παρασκευή 4 Ιουνίου, οι μαθητές του σχολείου θα παρουσιάσουν τα έργα τους με θέμα “Η Φώκια στην Ελλάδα” και θα ενημερωθούν για τα προγράμματά υιοθεσίας της φώκιας στη χώρα μας από εκπροσώπους του ΔΑΑ και της οργάνωσης Mom. Επιβραβεύοντας τη συμμετοχή των παιδιών, ο ΔΑΑ θα καλύψει τα έξοδα υιοθεσίας μιας φώκιας από τη ΜOm για ένα χρόνο, για λογαριασμό του σχολείου.

Πρόγραμμα Ανακύκλωσης στα σχολεία της Αρτέμιδος
Για μία ακόμη χρονιά, το αεροδρόμιο επιβραβεύει τα σχολεία της Αρτέμιδος για την ενθουσιώδη συμμετοχή των παιδιών στο Πρόγραμμα Ανακύκλωσης του ΔΑΑ προσφέροντας εκπαιδευτικό υλικό, κατασκευάζοντας έργα υποδομής και οργανώνοντας περιβαλλοντικές δραστηριότητες. Το 2009, τα παιδιά ανακύκλωσαν 3 τόνους χαρτιού & αλουμινίου, ενώ από το 2005 μέχρι σήμερα η ανακύκλωση ξεπερνά τους 30 τόνους.

Διήμερο Ανακύκλωσης για τους εργαζομένους στο ΔΑΑ
Προκειμένου να ενισχύσουμε το πρόγραμμα ανακύκλωσης στο ΔΑΑ, την Πέμπτη 3 και την Παρασκευή 4 Ιουνίου, διοργανώνεται διαγωνισμός ανακύκλωσης μεταξύ των εργαζομένων του ΔΑΑ με σκοπό να προσκομιστούν όσο το δυνατόν περισσότερα υλικά προς ανακύκλωση.

Υποτροφίες στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Για 8η συνεχή χρονιά, ο ΔΑΑ χορηγεί 2 υποτροφίες σε μεταπτυχιακούς φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Τμήμα Περιβάλλοντος, με αντικείμενο την περιβαλλοντική διαχείριση), ενθαρρύνοντας και ενισχύοντας την ακαδημαϊκή έρευνα στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024