Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠτήσεις κοινού κωδικού Etihad Airways και SriLankan Airlines
Εκπαιδευτικό ταξίδι στη Σριλάνκα

Πτήσεις κοινού κωδικού Etihad Airways και SriLankan Airlines

Στα πλαίσια της συμφωνίας για πτήσεις κοινού κωδικού από τις 28 Μαρτίου 2010, οι εταιρείες Etihad Airways και SriLankan Airlines, διοργάνωσαν εκπαιδευτικό ταξίδι για ταξιδιωτικούς πράκτορες στα μέσα Μαΐου, στη […]

Στα πλαίσια της συμφωνίας για πτήσεις κοινού κωδικού από τις 28 Μαρτίου 2010, οι εταιρείες Etihad Airways και SriLankan Airlines, διοργάνωσαν<...> εκπαιδευτικό ταξίδι για ταξιδιωτικούς πράκτορες στα μέσα Μαΐου, στη Σρι Λάνκα.

Η Σρι Λάνκα αποτελεί έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τουριστικούς προορισμούς τον τελευταίο χρόνο. Προσφέρει τη δυνατότητα για ξεκούραση στις πανέμορφες εξωτικές παραλίες της, αλλά και για περιήγηση στην πλούσια σε πολιτιστικό και τουριστικό ενδιαφέρον ενδοχώρα.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν σημεία ιδιαίτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος όπως το Κολόμπο, το Κάντυ, το Κάστρο της Σιγκιρίγιας, την Πολοναρούα και την Νταμπούλα.

Το γκρούπ συνόδευσαν η κα Νόνη Παπαστεφάνου, Υπεύθυνη Πωλήσεων της Etihad Airways και η κα Χρυσούλα Καϊσαρλή, Υπεύθυνη Πωλήσεων της Intermodal Air (γενικός αντιπρόσωπος της SriLankan Airlines στην Ελλάδα).

Με τις πτήσεις κοινού κωδικού από και πρός την Αθήνα, οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν καθημερινά για το Κολόμπο μέσω Aμπου Ντάμπι με την Etihad Airways και την SriLankan Airlines.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024