Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΕταιρίεςΔιεθνής Ημέρα Περιβάλλοντος στο Creta & Terra Maris Convention & Golf Resort
Πρόγραμμα για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Asterias Childrens` Club

Διεθνής Ημέρα Περιβάλλοντος στο Creta & Terra Maris Convention & Golf Resort

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, το ξενοδοχείο Creta & Terra Maris Convention & Golf Resort διοργάνωσε ένα πρόγραμμα για τα παιδιά, που φιλοξενούνται αυτές τις μέρες στο Asterias ChildrensΆ […]

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, το ξενοδοχείο Creta & Terra Maris Convention & Golf Resort διοργάνωσε ένα πρόγραμμα για τα παιδιά, που<...> φιλοξενούνται αυτές τις μέρες στο Asterias ChildrensΆ Club του ξενοδοχείου.

Στα πλαίσια του “Διεθνούς Έτους Βιοποικιλότητας”, όπως ονομάστηκε το 2010 από το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών, συντονίστηκε ένα 3ημερο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, που περιλάμβανε θέματα ενημέρωσης και έκφρασης των παιδιών σχετικά με το περιβάλλον.

Ειδικότερα, τα παιδιά πληροφορήθηκαν με διασκεδαστικό τρόπο για οικολογικά θέματα, κατασκεύασαν μικρά έργα τέχνης από ανακυκλώσιμα και φυσικά υλικά και ζωγράφισαν τον δικό τους “πράσινο” κόσμο, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δική τους προσέγγιση.

Μετά την ολοκλήρωση των δημιουργιών τους, τα έργα των μικρών μας φίλων εκτέθηκαν στο Εστιατόριο “Κοχλίας”, όπου οι φιλοξενούμενοι του ξενοδοχείου είχαν την ευκαιρία να τα θαυμάσουν και να εκφράσουν τις ευχές τους για έναν πιο πράσινο πλανήτη.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024