Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileHotelopia: H νέα μηχανή αναζήτησης ξενοδοχείων από την TUI
Οι καλύτερες τιμές ξενοδοχείων σε 500 προορισμούς σε όλον τον κόσμο

Hotelopia: H νέα μηχανή αναζήτησης ξενοδοχείων από την TUI

Η TUI Hellas, μέλος της TUI Travel PLC είναι μια από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες παγκοσμίως και παρέχει υπηρεσίες σε 180 χώρες, ενώ εξυπηρετεί περισσότερους από 30 εκατ. πελάτες. Σήμερα, […]

Η TUI Hellas, μέλος της TUI Travel PLC είναι μια από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες παγκοσμίως και παρέχει υπηρεσίες σε 180 χώρες, ενώ<...> εξυπηρετεί περισσότερους από 30 εκατ. πελάτες. Σήμερα, η TUI Hellas, στο πλαίσιο της προσπάθειας για προσφορά υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας στους Έλληνες ταξιδιώτες, είτε ταξιδεύουν για αναψυχή, είτε για επαγγελματικό λόγο, καινοτομεί με την παρουσίαση της Hotelopia, της διαδικτυακής εφαρμογής που προσφέρει σε μειωμένες τιμές από απλά καταλύματα έως ξενοδοχεία 5 αστέρων σε 500 προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, Βόρειο Αμερική, Λατινική Αμερική, Καραϊβική και Ασία.

Οποιοσδήποτε πλέον αναζητά φθηνή και ποιοτική διαμονή οπουδήποτε στον κόσμο, μπορεί με μια επίσκεψή του στο site http://whitelabels.hotelopia.com/TUIHellas να μεταφερθεί στην ελληνική έκδοση του προγράμματος και με απλά βήματα να διασφαλίσει τις διακοπές του ή το ταξίδι εργασίας του στις μοναδικές τιμές που έχει εξασφαλίσει η Hotelopia, χωρίς ταλαιπωρία, άσκοπες συγκρίσεις και το κυριότερο με την αξιοπιστία που προσφέρει η οργάνωση και ο επαγγελματισμός της TUI Hellas.

Οι διαχειριστές του ιστοτόπου επιλέγουν ανάμεσα από χιλιάδες προτάσεις καταλυμάτων σε όλο τον κόσμο εκείνες που συγκεντρώνουν τα κριτήρια της καλύτερης δυνατής σχέσης ποιότητας με τιμή, στους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς, ενώ συνεχώς προσθέτουν νέες επιλογές στην αναζήτηση των επισκεπτών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024