Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΜαρίνα Λεμεσού: Έργο 350 εκατ. ευρώ διά χειρός παγκοσμίου φήμης αρχιτεκτόνων
Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού

Μαρίνα Λεμεσού: Έργο 350 εκατ. ευρώ διά χειρός παγκοσμίου φήμης αρχιτεκτόνων

Όλες οι ενδείξεις καταδεικνύουν ότι η Μαρίνα Λεμεσού< οδεύει προς την υλοποίηση της καθώς έχουν ήδη αρχίσει οι εργασίες καθαρισμού του χερσαίου χώρου ενώ θα ακολουθήσουν οι κατεδαφίσεις των παλιών […]

Όλες οι ενδείξεις καταδεικνύουν ότι η Μαρίνα Λεμεσού< οδεύει προς την υλοποίηση της καθώς έχουν ήδη αρχίσει οι εργασίες καθαρισμού του<...> χερσαίου χώρου ενώ θα ακολουθήσουν οι κατεδαφίσεις των παλιών υποστατικών και λοιπές εργασίες με σκοπό τη δημιουργία χώρων πολιτιστικών χρήσεων. Η μαρίνα θα υποδεχθεί τα πρώτα σκάφη περί τα τέλη του 2012 και το έργο θα ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2014.

Η σπουδαία αυτή επένδυση θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, αναβαθμισμένες και νέες υπηρεσίες, δίνοντας ώθηση στην ανάπτυξη της πόλης, αποτελώντας «νέο» προορισμό για τους Κύπριους και τους ξένους επισκέπτες. Η Μαρίνα Λεμεσού είναι ένα έργο ορόσημο το οποίο θα τοποθετήσει την Κύπρο στο ναυτικό χάρτη σκαφών αναψυχής.

Σχεδιασμένη για να συνδέεται αρμονικά με τον χαρακτήρα και το περιβάλλον του ιστορικού κέντρου της πόλης, της περιοχής του Κάστρου και του παλιού λιμανιού, η Μαρίνα Λεμεσού θα περιλαμβάνει επίσης οικιστικές, εμπορικές, ψυχαγωγικές και πολιτιστικές αναπτύξεις καθώς και σύγχρονη επισκευαστική μονάδα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024