Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίThe Water Park: Το νέο απόκτημα της Εσπέρια ΑΕ στην Ρόδο

The Water Park: Το νέο απόκτημα της Εσπέρια ΑΕ στην Ρόδο

Τις προσεχείς ημέρες πρόκειται να ξεκινήσει τη λειτουργία του το νέο απόκτημα της εταιρίας Εσπέρια ΑΕ το ‘The Water Park’ στη Ρόδο. Το πάρκο είναι μοναδικό στο είδος του στο […]

Τις προσεχείς ημέρες πρόκειται να ξεκινήσει τη λειτουργία του το νέο απόκτημα της εταιρίας Εσπέρια ΑΕ<...> το 'The Water Park' στη Ρόδο.

Το πάρκο είναι μοναδικό στο είδος του στο νησί της Ρόδου. Η κατασκευή του έργου διήρκησε τρία χρόνια και στοίχισε τέσσερα δισ. δρχ. Οι εγκαταστάσεις συμπεριλαμβάνουν επτά πισίνες, τσουλήθρες ανοικτού και κλειστού τύπου, διάφορα παιδικά παιχνίδια, εντυπωσιακά εφφέ με βάση το νερό, διαδρομές περιπάτου, και διαδρομές νερού με κουλούρες. Εντός του χώρου θα κινείται τρενάκι για την μεταφορά των επισκεπτών σε μια περιμετρική διαδρομή. Επίσης, θα λειτουργήσουν τρία αναψυκτήρια, δύο ταβέρνες, δύο σνακ μπαρ, και καταστήματα πώλησης σουβενίρ. Το σύστημα Aquagym θα προσφέρει την δυνατότητα επιστημονικού αδυνατίσματος με ασκήσεις εντός νερού.

Ο περιβάλλοντας χώρος περιλαμβάνει τεχνητά σπήλαια, άφθονο πράσινο, επιφάνειες με φυσική βλάστηση, και τοίχους διακοσμημένους με γκράφιτι.

Η διασκέδαση είναι σίγουρη για κάθε επισκέπτη. Ένας μεγάλος κουβάς θα περιλούζει σε τακτά χρονικά διαστήματα από ψηλά τα παιδιά, μια πισίνα με τεχνητά κύματα θα προσφέρει την αίσθηση της θαλασσοταραχής και ένα κουρσάρικο καράβι θα διασκεδάζει μεγάλους και μικρούς. Το νερό θα είναι πάντα πεντακάθαρο αφού χλωριώνεται και ανακυκλώνεται με την βοήθεια ενός υπερσύγχρονου αυτόματου συστήματος. Μόνο η πισίνα τεχνητών κυμάτων θα φιλοξενεί 2.000 κυβικά μέτρα νερό. Τα επίσημα εγκαίνια του πάρκου θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024