Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΕταιρίεςΤρεις βραβεύσεις Green Key για τα Amalia Hotel Athens, Amalia Hotel Nauplia και Margarona Royal
Η οικολογική πολιτική του Ομίλου έχει ξεκινήσει από το 2005

Τρεις βραβεύσεις Green Key για τα Amalia Hotel Athens, Amalia Hotel Nauplia και Margarona Royal

Τρεις βραβεύσεις με το διεθνές βραβείο/σήμα ποιότητας Green Key του Ιδρύματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (FΕΕ Foundation for the Environmental Education) απέσπασαν τα ξενοδοχεία Amalia Hotel Athens, Amalia Hotel Nauplia και Margarona […]

Τρεις βραβεύσεις με το διεθνές βραβείο/σήμα ποιότητας Green Key του Ιδρύματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (FΕΕ Foundation for<...> the Environmental Education) απέσπασαν τα ξενοδοχεία Amalia Hotel Athens, Amalia Hotel Nauplia και Margarona Royal του ξενοδοχειακού Ομίλου ΑΜΑΛΙΑ. Οι συμμετέχουσες μονάδες αξιολογήθηκαν, κατόπιν αίτησής τους, για το σύνολο των περιβαλλοντικών τους ενεργειών που αφορά από τη μία πλευρά τις κτιριακές εγκαταστάσεις και από την άλλη την ενημέρωση του ανθρώπινου δυναμικού, των πελατών, των προμηθευτών, των συνεργατών και της τοπικής κοινωνίας.

Η οικολογική πολιτική του Ομίλου έχει ξεκινήσει ήδη από το 2005 με την εκτενή ανακαίνιση του ξενοδοχείου στην Αθήνα και συνεχίστηκαν και στις υπόλοιπες μονάδες που ανακαινίσθηκαν το 2008 και 2009 σε Ναύπλιο και Πρέβεζα.

Το Green Key αντιπροσωπεύει παγκοσμίως το σύμβολο της ποιότητας περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και οικολογικής διαχείρισης (eco-label) των ξενοδοχειακών μονάδων που συμμετέχουν σε αυτό με Εθνικό χειριστή την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ).

Η κα Μαρία Τσαγκαράκη, διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας δήλωσε σχετικά: “Οι βραβεύσεις αυτές είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών μας για ένα καθαρότερο περιβάλλον. Η γενικότερη πολιτική της εταιρείας κινείται με γνώμονα την εξοικονόμιση ενέργειας που την ακολουθεί και στις κτιριακές και μηχανολογικές εγκαταστάσεις μας”.

Ο Ξενοδοχειακός Όμιλος Αμαλία διαθέτει έξι ξενοδοχεία σε Αθήνα, Ναύπλιο, Ολυμπία, Δελφούς, Καλαμπάκα και Πρέβεζα με εμπειρία στην ελληνική φιλοξενία άνω των 50 ετών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024