Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Διακρίσεις από τα Βραβεία Κοινού 2009

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία λαμβάνει 3 διακρίσεις από το Conde Nast Traveller

Θοδωρής Κουμέλης - 21 Ιούλιος 2010, 00:00

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία κέρδισε 3 διακρίσεις στα Βραβεία Κοινού 2009 της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού Conde Nast Traveller. Οι<...>

διακρίσεις είναι οι εξής:
- Δημοφιλέστερο ξενοδοχείο για επαγγελματικούς λόγους
- Καλύτερο εστιατόριο ξενοδοχείου το εστιατόριο GB Corner
- Δημοφιλέστερο daily spa το GB Spa.

Τα Βραβεία Κοινού 2009 έχουν ως στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση όσων υπηρετούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ελληνική τουριστική βιομηχανία. Οι σημαντικές αυτές διακρίσεις είναι μεγάλη τιμή για το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία που πάντοτε προσπαθεί να ξεπερνάει τις προσδοκίες των πελατών του, προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες και μοναδικές εμπειρίες.

Το Conde Nast Traveller είναι το 1ο ταξιδιωτικό περιοδικό στον κόσμο και έχει κερδίσει διεθνώς αναρίθμητα βραβεία για την ποιότητα, την εγκυρότητα και την αξιοπιστία του. Σύμφωνα με το “moto” του περιοδικού “Truth in Travel”, το Conde Nast Traveller είναι το μόνο ανεξάρτητο από την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία περιοδικό. Οι συντάκτες του ταξιδεύουν ανώνυμα και καλύπτουν οι ίδιοι τα έξοδα τους με στόχο να βιώσουν το ταξίδι και τη διαμονή τους όπως όλοι μας.

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, ιδιοκτησία της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε., διοικείται από τη Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc., μια από τις κορυφαίες εταιρείες ξενοδοχείων και τουρισμού στον κόσμο, με 1.000 ξενοδοχεία σε περίπου 100 χώρες και 145.000 εργαζόμενους στα ξενοδοχεία της ιδιοκτησίας ή της διαχείρισής της.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top