Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΥπέρ των περιορισμών στο all inclusive η ΓΣΕΒΕΕ
ΣΕΤΕ: Η ΓΣΕΒΕΕ να ασχολείται μόνο με τα του οίκου της

Υπέρ των περιορισμών στο all inclusive η ΓΣΕΒΕΕ

Υπέρ της πρότασης του υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδη για μοριοδότηση των ξενοδοχειακών μονάδων, που δε θα έχουν υπηρεσίες “all inclusive” για μια πενταετία, μέσω του Αναπτυξιακού Νόμου […]

Υπέρ της πρότασης του υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδη για μοριοδότηση των ξενοδοχειακών μονάδων, που δε θα έχουν υπηρεσίες<...> “all inclusive” για μια πενταετία, μέσω του Αναπτυξιακού Νόμου τάσσεται με ανακοίνωσή της η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων.

“Χρειάζονται τα `καλά` ξενοδοχεία, όχι όμως εν μέσω ενός `ερημοποιημένου` επιχειρηματικά, πολιτιστικά και σε επίπεδο υποδομών τοπικού περιβάλλοντος”, αναφέρει η Συνομοσπονδία, και προσθέτει: “Πρέπει να υπάρχει διάχυση του τουριστικού εισοδήματος όσο δυνατόν ευρύτερα, ώστε να υπάρχει και `πέριξ` του καλού ξενοδοχείου ανάπτυξη. Ο επισκέπτης πρέπει να έχει την δυνατότητα της επιλογής για το εισόδημα που θα καταναλώσει, εντός ή εκτός ξενοδοχείου. Και αυτή η επιλογή φαλκιδεύεται, με την τακτική του all inclusive”.

Με αφορμή την παρέμβαση της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος για τη μοριοδότηση των τουριστικών επιχειρήσεων στο πλαίσιο του Νέου Αναπτυξιακού Νόμου, ο ΣΕΤΕ σχολιάζει: “Η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος δεν έχει καμία σχέση με τον τουρισμό, δεν εκπροσωπεί τουριστικές επιχειρήσεις και είναι προφανώς ανενημέρωτη για την κατάσταση και τις επικρατούσες τάσεις στην τουριστική αγορά. Κατά συνέπεια, να ασχολείται μόνο με «τα του οίκου της», αφήνοντας τον τουρισμό στους αρμόδιους φορείς”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024