Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΕταιρίεςΔύο περιβαλλοντικές βραβεύσεις για το ξενοδοχείο Robinson Club Lyttos Beach
Γαλάζια Σημαία και Green Key

Δύο περιβαλλοντικές βραβεύσεις για το ξενοδοχείο Robinson Club Lyttos Beach

Η ΕΕΠΦ (Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης), που εκπροσωπεί στην Ελλάδα το Ίδρυμα για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (FEE) βράβευσε το ξενοδοχείο Robinson Club Lyttos Beach για το 2010 με δύο […]

Η ΕΕΠΦ (Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης), που εκπροσωπεί στην Ελλάδα το Ίδρυμα για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (FEE) βράβευσε το ξενοδοχείο Robinson<...> Club Lyttos Beach για το 2010 με δύο περιβαλλοντικά βραβεία τη “Γαλάζια Σημαία”, σύμβολο ποιότητας ακτής σε πάνω από 40 χώρες σήμερα, που διαρκώς αυξάνονται, και η οποία απονέμεται με αυστηρά κριτήρια σε οργανωμένες ακτές και μαρίνες που διαχειρίζονται παράκτιοι δήμοι, ξενοδόχοι και άλλοι φορείς.

Το Green Key είναι ένα οικολογικό σήμα ποιότητας για τουριστικές μονάδες. Η επιβράβευση με το σήμα Green Key προϋποθέτει την τήρηση αριθμού οικολογικών απαιτήσεων.

Το Green Key δημιουργήθηκε από το Ίδρυμα για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, γνωστό ως FEE (Foundation for Environmental Education), μια διεθνή μη κυβερνητική οργάνωση με αποστολή την περιβαλλοντική εκπαίδευση ανά τον κόσμο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024