Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑπαράδεκτη συμπεριφορά από Βρετανούς τουρίστες στο Λαγανά και στα Μάλια
Συλλήψεις Βρετανών τουριστών και στον Λαγανά Ζακύνθου

Απαράδεκτη συμπεριφορά από Βρετανούς τουρίστες στο Λαγανά και στα Μάλια

Αστυνομικοί της τροχαίας προσπαθούσαν να διώξουν από το κέντρο του Λαγανά Βρετανούς τουρίστες που είχαν κάνει κατάληψη στο δρόμο. Το περιστατικό ήταν η αφορμή για να διαταχθεί έρευνα από την […]

Αστυνομικοί της τροχαίας προσπαθούσαν να διώξουν από το κέντρο του Λαγανά Βρετανούς τουρίστες που είχαν κάνει κατάληψη στο δρόμο<...>. Το περιστατικό ήταν η αφορμή για να διαταχθεί έρευνα από την Αστυνομική Διεύθυνση της Ζακύνθου. Δεν είναι όμως πρώτη φορά που συμβαίνουν παρόμοια περιστατικά στο Λαγανά Ζακύνθου. Είναι απορίας άξιο πως αυτά τα περιστατικά συμβαίνουν σχεδόν κάθε χρόνο σε συγκεκριμένους προορισμούς και τις περισσότερες φορές από πελάτες συγκεκριμένων Τουριστικών γραφείων της Μεγ. Βρετανίας, τα οποία όμως κάθε χρόνο υπογράφουν συμβόλαια με τουριστικά καταλύματα των περιοχών αυτών.

Όπως αναφέρει το Star, εκτός όμως από τους αστυνομικούς, θα καταθέσουν και πολίτες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες στη σύλληψη ενός Βρετανού από έναν αστυνομικό ο οποίος έπιασε από την μπλούζα έναν από τους ταραξίες και εκείνη τη στιγμή έτρεξαν να τον βοηθήσουν κάποιοι άλλοι νεαροί με πολιτικά που άρχισαν να χτυπούν όπου έβρισκαν.

Οι Βρετανοί τουρίστες όμως ξέφυγαν από τα όρια και στα Μάλια της Κρήτης. Τα ξημερώματα ένας 24χρονος, λόγω της ζέστης (;), κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε να δείχνει τα γεννητικά του όργανα στους περαστικούς. Το θέαμα ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών σε όσους ήταν ντυμένοι με αποτέλεσμα αστυνομικοί να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν στο τμήμα για να… ντυθεί και να συνέλθει!

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024