Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΚάμπινγκΕκκαθάριση του κάμπινγκ της Βούλας
Υπουργείο Περιβάλλοντος

Εκκαθάριση του κάμπινγκ της Βούλας

Σε επιχείρηση εκκαθάρισης του πρώην κάμπινγκ της Βούλας προχωρά το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και την Εταιρία Τουριστικών Ακινήτων του Υπουργείου Πολιτισμού […]

Σε επιχείρηση εκκαθάρισης του πρώην κάμπινγκ της Βούλας προχωρά το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, σε συνεργασία<...> με την Περιφέρεια Αττικής και την Εταιρία Τουριστικών Ακινήτων του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.

Χθες το πρωί συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής μπήκαν στο χώρο του κάμπινγκ και άρχισαν να απομακρύνουν μπάζα, πεσμένους κορμούς δένδρων, χώματα και σκουπίδια, μια εργασία που θα συνεχιστεί και στις επόμενες ημέρες. Παράλληλα, προχώρησαν στο γκρέμισμα εγκαταλειμμένων κτιρίων, αφού προηγήθηκε η απομάκρυνση αστέγων που τα είχαν καταλάβει.

Το πρώην κάμπινγκ Βούλας βρίσκεται σε αχρηστία μετά το 2004 και τα κτήριά του έχουν λεηλατηθεί και απογυμνωθεί. Το ΥΠΕΚΑ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και την Εταιρία Τουριστικών Ακινήτων θα προχωρήσει στο άμεσο μέλλον στην ανάπλαση του χώρου, προκειμένου να δοθεί σε δημόσια χρήση και να εξασφαλιστεί η ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία για όλους τους πολίτες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024