Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΧαλκιδική – Ένα ταξίδι εμπειριών για την κυπριακή αγορά
Ενωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής

Χαλκιδική – Ένα ταξίδι εμπειριών για την κυπριακή αγορά

Η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής και ο ΕΟΤ Κύπρου διοργάνωσαν μια ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδρομή. Η ομάδα των επισκεπτών περιελάμβανε σημαντικούς εκπροσώπους του έντυπου τύπου της Κύπρου, Tour Operator και εκπρόσωπο της […]

Η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής και ο ΕΟΤ Κύπρου διοργάνωσαν μια ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδρομή. Η ομάδα των επισκεπτών περιελάμβανε<…> σημαντικούς εκπροσώπους του έντυπου τύπου της Κύπρου, Tour Operator και εκπρόσωπο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Όλοι ανεξαιρέτως είχαν επισκεφθεί προηγουμένως τη Χαλκιδική και περίμεναν να ζήσουν κάτι διαφορετικό, όπερ και εγένετο. Συμμετείχαν με προσήλωση στο μάθημα μαγειρικής ελληνικών συνταγών με προϊόντα από τη Χαλκιδική, που οργάνωσε η ομάδα Chefs & the City στην Aφυτο, με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Τορωναίου κόλπου.

Έζησαν την περιπέτεια στο jeep safari που διέσχισε τα κατάφυτα βουνά της Σιθωνίας και κατέληξε στην εξωτική παραλία «Καβουρότρυπες». Μυήθηκαν στα μυστικά του γκολφ, γεύτηκαν εξαιρετικά κρασιά, δοκίμασαν την τύχη τους στο casino. Έπλευσαν δίπλα στα Αθωνικά μοναστήρια, θαυμάζοντας τη μεγαλοπρεπή φύση και την αρχιτεκτονική που τα κατέστησε μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024