Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Cathay Pacific και η Travelport ανακοινώνουν μακροχρόνια συνεργασία μάρκετινγκ
Σημαντική διεθνή συμφωνία

Η Cathay Pacific και η Travelport ανακοινώνουν μακροχρόνια συνεργασία μάρκετινγκ

Η αεροπορική εταιρεία Cathay Pacific Airways και η Travelport, εταιρεία παροχής επιχειρηματικών υπηρεσιών στον παγκόσμιο ταξιδιωτικό κλάδο, ανακοινώνουν την υπογραφή συμφωνίας μάρκετιγκ, βάση της οποίας θα παρέχεται σε όλα ταξιδιωτικά […]

Η αεροπορική εταιρεία Cathay Pacific Airways και η Travelport, εταιρεία παροχής επιχειρηματικών υπηρεσιών στον παγκόσμιο ταξιδιωτικό κλάδο,<...> ανακοινώνουν την υπογραφή συμφωνίας μάρκετιγκ, βάση της οποίας θα παρέχεται σε όλα ταξιδιωτικά πρακτορεία που είναι συνδεδεμένα με τα συστήματα κρατήσεων Galileo, Apollo και Worldspan άμεση και αποτελεσματική πρόσβαση στους ναύλους και το πληροφοριακό υλικό της αεροπορικής εταιρείας.

Η πενταετής συμφωνία παρέχει στο εκτενές παγκόσμιο δίκτυο πελατών-ταξιδιωτικών πρακτορείων της Travelport πρόσβαση στους ναύλους και την βάση πτήσεων της Cathay Pacific, με πλήρη δυνατότητα κρατήσεων. Η συμφωνία έχει άμεση ισχύ.

“Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την ανανέωση της συμφωνίας μας με την Cathay Pacific, η οποία εξασφαλίζει σε όλα τα πρακτορεία που είναι συνδεδεμένα με το σύστημα Travelport μοναδική πρόσβαση στους ναύλους ενός από τους σημαντικότερους αερομεταφορείς του κόσμου”, δήλωσε ο κ. Λεωνίδας Ζώτος, Country Manager της Travelport για την Ελλάδα.

“Και οι δύο πλευρές εστίασαν στην ανεύρεση μίας οικονομικής λύσης με τα περισσότερα πλεονεκτήματα για τους συνεργάτες μας, τα ταξιδιωτικά πρακτορεία. Η συμφωνία μας αυτή παρέχει την πιο ολοκληρωμένη πρόσβαση στους ναύλους και το πληροφοριακό μας υλικό που είναι διαθέσιμη στα πρακτορεία σήμερα”, συμπλήρωσε ο Clarence Tai, General Manager Sales & Distribution της Cathay Pacific.

Η συμφωνία με την Cathay Pacific είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα της στρατηγικής της Travelport στην εξασφάλιση συνεργασιών και υπογραμμίζει την αξία που έχουν τα συστήματα κρατήσεων της εταιρεία για τους αερομεταφορείς. Οι εταιρεία πρόσφατα προχώρησε στην ανανέωση πολλών ακόμα συμφωνιών με αεροπορικές εταιρείες, όπως οι British Airways, Emirates και Etihad.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024