Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΆγονος ο διαγωνισμός για τη μετοχοποίηση της Helexpo

Άγονος ο διαγωνισμός για τη μετοχοποίηση της Helexpo

Άγονος κηρύχθηκε ο δεύτερος διαγωνισμός για τη μερική μετοχοποίηση κατά 30% με ταυτόχρονη διάθεση του μάνατζμεντ της Helexpo AE, καθώς η ελληνο-βρετανική κοινοπραξία Mack-Brooks Exhibitions και Damco Energy δεν κατέθεσε […]

Άγονος κηρύχθηκε ο δεύτερος διαγωνισμός για τη μερική μετοχοποίηση κατά 30% με ταυτόχρονη διάθεση του μάνατζμεντ της Helexpo<.> AE<...>, καθώς η ελληνο-βρετανική κοινοπραξία Mack-Brooks Exhibitions και Damco Energy δεν κατέθεσε οικονομική προσφορά.

Εν τω μεταξύ ο δήμαρχος της πόλης κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος δήλωσε ότι μετά την απόσυρση της μοναδικής υποψήφιας εταιρίας για την αγορά της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), η Έκθεση ανήκει πλέον στον μοναδικό διεκδικητή της, τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Τόνισε, δε, ότι παρά τους αποκλεισμούς, η σημαία της Θεσσαλονίκης παραμένει ψηλά και η μοναδική πλέον διέξοδος είναι η απόδοση της ΔΕΘ<.> στο Δήμο Θεσσαλονίκης και στους φορείς της πόλης, ενώ υπογράμμισε ότι σήμερα, με την απόσυρση και της τελευταίας υποψήφιας εταιρίας, δικαιώθηκαν οι 100 φορείς της πόλης, που με επικεφαλής τον δήμο Θεσσαλονίκης, ζήτησαν να κηρυχθεί άγονος ο διαγωνισμός.

Τέλος, καλεί την κυβέρνηση να μην προχωρήσει σε πώληση της ΔΕΘ, είτε με τρίτο διαγωνισμό, είτε μέσω του χρηματιστηρίου και να αποδεχτεί την πρόταση του για μια νέα δημιουργική πορεία του εθνικού εκθεσιακού φορέα στον 21ο αιώνα, με μοχλό το Δήμο και τις δυνάμεις της Θεσσαλονίκης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024