Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠροσφυγές ευρωπαϊκών επιχειρήσεων κατά Air France-KLM
Ζητούνται περισσότερα από 500 εκατ. ευρώ

Προσφυγές ευρωπαϊκών επιχειρήσεων κατά Air France-KLM

Εκατοντάδες επιχειρήσεις της ΕΕ, ανάμεσα στις οποίες η Ericsson και η Philips επιδιώκουν να ασκηθούν διώξεις ενώπιον δικαστηρίου στο Aμστερνταμ κατά της κοινοπραξίας Air France-KLM και της Martinair, διεκδικώντας συνολικά […]

Εκατοντάδες επιχειρήσεις της ΕΕ, ανάμεσα στις οποίες η Ericsson και η Philips επιδιώκουν να ασκηθούν διώξεις ενώπιον δικαστηρίου στο Aμστερνταμ κατά<...> της κοινοπραξίας Air France-KLM και της Martinair, διεκδικώντας συνολικά περισσότερα και από 500 εκατ. ευρώ, κατηγορώντας τους αερομεταφορείς για αθέμιτα εναρμονισμένες τιμές φορτίου, ανακοίνωσαν στη Χάγη οι Βρετανοί συνήγοροι των εκατοντάδων ευρωπαϊκών επιχειρήσεων.

“Σήμερα, για πρώτη φορά, τα θύματα αυτού του `καρτέλ` σε όλη την ΕΕ συγκεντρώθηκαν και ζήτησαν τον λόγο δικαστικά από τα μέλη του”, δήλωσε εκ μέρους των συνηγόρων ο κ. Πέτερ Κουτσούκης, που με τη σειρά του εκπροσωπεί την εταιρεία δικηγόρων Claims Funding International. Ο κ. Κουτσούκης, μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο, βεβαίωσε ότι 300 ευρωπαϊκές επιχειρήσεις, εγκατεστημένες συνολικά σε 11 κράτη μέλη της Ένωσης, διεκδικούν τη μεγαλύτερη αποζημίωση από ένα `καρτέλ` στην ιστορία της Ένωσης. “Προκρίναμε την ολλανδική δικαιοσύνη, επειδή δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία στις διενέξεις πάνω σε θέματα συμβατικών υποχρεώσεων, αλλά και επειδή τα δικαστικά έξοδα των διαδικασιών είναι λογικά”, πρόσθεσε.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024